Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: škrgutanje zubima-stres

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno škrgutanje zubima-stres

zanima me jel to dvoje povezano.
    kao da sam to nekad negdje pročitala......
    moja curka je naime u zadnje vrijeme počela škrgutati zubima, pa sam se malo zabrinula. jel zna netko nesto o tome? škrguću li i vaši?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moja škrguće zadnjih tjedan-dva. Nema veze sa stresom, zabavno joj je. Ima ciglih 6 zuba.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mislim da nema veze sa stresom, baš kužim da joj je to zabavno - MM i ja se samo ježimo od tog zvuka . Isto ima 6 zubiju kao i mendulina.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sven je dugo vremena škrgutao u snu, nikad budan. Baš sad razmišljam i ne mogu se sjetiti kada je zadnji put i u snu. Ne znam da li je povezano sa bilo čime. Ja sam to protumačila isto kao i pričanje u snu.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Negdje sa 11 mjeseci moja Nia je nekih 2 tjedna škrgutala zubima. Ja pametna odmah išla zubaru da pitam što i kako jer sam isto tako negdje čula da to nije dobro. Zubarica mi bez pardona rekla da SE MORAM VIŠE IGRATI S NJOM jer da se vjerojatno osjeća zapostavljeno!!!!! Meni, koja dajem STVARNO maximum i više od sebe, i koja bi dala sve... Grozno šta si sve ljudi uzimaju za pravo. Došlo mi je da je zadavim. Ped. naravno rekla da je to faza. Tako je i bilo. 2 tjedna joj se sviđalo i bok. Tako da, budi bez brige!

palčica

Početno

ja sam škrgutala do prije par godina!!! i to uvijek u snu. mama me još kad sam bila mala vodila pedijatru, rekli nije ništa!
    N. isto škrguće, nekad u snu, a nekad i na javi - valjda joj zanimljivo. ne mislim da tome treba pridavati neku pažnju obzirom da nisam (na sebi) primjetila nikakve posljedice (ili uzroke)!!!!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj i moj BeBe je poceo prije par dana, a ima cetri zuca. zvuci fujjjjjjj ali se nadam da je to nesto sto moramo prezivjeti jer kad to radi smijulji se, a ako pokazem da mi je to fujjjjjjjj s facom onda jos zesce pocne. dakle ja sam se odlucila ignorirati 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    joj i moj BeBe je poceo prije par dana, a ima cetri zuca. zvuci fujjjjjjj ali se nadam da je to nesto sto moramo prezivjeti jer kad to radi smijulji se, a ako pokazem da mi je to fujjjjjjjj s facom onda jos zesce pocne. dakle ja sam se odlucila ignorirati 8)
    isto ovako... samo kaj ima osam zubića
    meni je to groooooznooooo!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

meni je to groooooznooooo!!!!!!
    Meni 'opće nije neki bed, ko ni kad valja žlicu po ustima, ili žvače neku tvrdu plastiku. 8)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Filip poceo unazad nekoliko dana. Zvuk mi je katastrofa (ko stiropor po ploci, aj,aj ,aj). Znam da bi bilo bolje ignorirati ako zelim da prestane, ali sam se vec par puta uhvatila kako ga gledam s AJME MAJKO pogledom, sto mu je naravno neopisivo zabavno. Moram prestati, a valjda ce i on kad mu dosadi. Ima 12 zuba, mislim da mu nice neki kutnjak, vec mjesec dana gura ruku u usta i nesto istrazuje.

anavi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Andrej je isto to počeo, ali trajalo je dva tjedna pa je prestao, kao da mu je dosadilo.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Probaj pretraziti pojam bruksizam. Kazu da to jest povezano sa stresom i ako potraje (godinama) moze ostetiti zube i zglob. Rjesenje je udlaga za spavanje koju napravi stomatolog.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dakle, može se javit kad rastu zubi(sto kod nas nije slučaj),
    kod nekih nepravilnosti u čeljusti,
    i kod stresa.
    ja sam posumnjala na stres jer je ona pred 1.5 mjesec krenula u vrtic i super se adaptirala. ja sam bila iznenađena kako se brzo i dobro uklopila.
    a onda to škrgutanje, pa sam pomislila kako joj ustvari nije tako lijepo u vrticu ali ne pokazuje...pa se škrgutanjem oslobađa stresa...
    ustvari ni nisam sigurna kad je škrgutanje počelo, al mislim da se javlja samo danju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a jel su si vaši klinci oštetili koji zub s tim škrgutanjem?
    sven škrguće već par tjedana,mislim da mu je zabavno,ali sam sad primijetila da mu je jedna gornja jedinica otkrhnuta i nekako je potamnilo na tom mjestu.
    vjerujem da bih se morala javiti kod stomatologa...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •