Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 63 od 63

Tema: mlijeko

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Citiraj alias prvotno napisa
    Koji si ti lik?!
    Opak To će ti posvjedočiti svi koji me poznaju
    Meni si sve smješniji, sori, Davore, ali tako je

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    To sa zubima primarno ima veze koliko mame, bake i ostali sline po stvarima koje djeca stavljaju u usta.
    može malo pojašnjenje? nije da slinimo, ali nije ni da stalno perkamo, bi trebali?
    i imam još jedno pitanje - kakav vi to sir dajete djeci? konkretno, jednogodišnjacima. ela još nije kušala nikakav, koji bi bio prikladan?
    Svježi kravlji sir - tako baš i piše 8imaš Dukatov, Vindijin...osobno dajem ABC SIR (moj će izbor sad vjerojatno netko "pljucnuti" , ali smatram da je to sasvim ok svježi kremasti sir (ne sirni namaz, nego sir).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala, probat ćemo. ponestaje mi ideja za doručak tak da će me sir spasit

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ludovik prvotno napisa
    Meni si sve smješniji, sori, Davore, ali tako je
    Ajd, fala Bogu. Stvarno ne kužim zašto odrasli ljudi ne kuže sarkazam.

Pred djecom nisam takav, časna riječ

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Brundo

Početno

Pa Davore, kako ti više nije dosadilo biti najpametniji na forumu!!!!!???? Nije da te napadam, ali brate mili, već si mi dosadio...pa koji god topic otvorim, svugdje tvoji pametni i najpametniji komentari!!!!!!!!!!
    Kao što sam već večeras napisala na jednom topicu, uopće ne komentiram na ovom forumu, samo čitam i informiram se, ali ovaj puta nisam izdržala ne uključiti se.
    Eto, sad mi je lakše!!!

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ja svojoj ponekad dam malo pjene od mlijeka na kavi, odnosno kapučinu, to joj je fino, a čak je par puta znala popiti gutljaj mlijeka, jer je naš ritual popiti čašu prije spavanja. Fino joj je. Ali u biti joj ne dam.
    Prije sam joj znala složiti linije s adaptiranim mlijekom, ali sad više ne želi linije, mada ima i DM-ovih za pripremu s vodom. Uglavnom to više ne želi.
    Razmišljala sam da joj slažem s izdojenim mlijekom, ali mi dugo za to treba.
    Inače papa sve druge mliječne proizvode, obavezno jogurte s kulturom svaki dan, plus dukatino svježi sir 1-2x tjedno.
    I meni je problem što joj dati za jesti oko 7-8, jer spavati ide tek u 9-10.
    To što nema istovremene reakcije na mlijeko, ne znači da se sve to ne skuplja i taloži negdje u jetri ili ko zna gdje i čeka čas da se otkrije u nekom drugom obliku problema... a opet različiti smo.
    Ja sam odlučila da joj kravlje i kozje mlijeko neću davati dokle god bude moguće.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Brundo, ne kužim poantu. Prije tvog posta datumi su u listopadu, a tvoj post je nastao nekidan u prosincu. Po pisanju ispada kao da sam te upravo friško iznervirao :?
    Što se mojeg pisanja tiče, jako je selektivno. S priličnom vjerojatnošću me nećeš naći na jako puno tema.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dukatovo trajno mlijeko, a vjerojatno i ostala trajna, prepuna su konzervansa i koječegaveć, te se ne mogu usiriti...
    ja obožavam mlijeko, ali F ne mislim davati kravlje dok kod ga dojim, a nadam se da ću još barem ovoliko a to znači, da mu i kašice radim s mojim mlijekom...

adrijana čije kozje? jel kupovno ili imaš provjerenog dobavljača?
    ja sam kao mala znala popiti friško pomuženo ovčje i/ili kozje mlijeko (još onako toplo) i ne mogu ga usporediti s kravljim... kravlje jedino iz tetrapaka...

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nažalost kupovno. Ali Lara ga ionako ne želi piti.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Brundo, ne kužim poantu. Prije tvog posta datumi su u listopadu, a tvoj post je nastao nekidan u prosincu. Po pisanju ispada kao da sam te upravo friško iznervirao :?
    Što se mojeg pisanja tiče, jako je selektivno. S priličnom vjerojatnošću me nećeš naći na jako puno tema.
    Ma Davore,pa i ako si je iznervirao sve je to u dobre svrhe! Pa vidis da se Brundo ukljucila (logirala) na forum samo poradi tebe. Sad ce mozda vise raspravljati i razglabati po forumu,a dobri razgovori obrazuju ljude!
    A sto se mlijeka tice,ja ovako ko magriz,ne mislim davat kravlje dok got dojim!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

8)

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa

Nažalost kupovno. Ali Lara ga ionako ne želi piti.
    a zašto misliš da je kozje kupovno mlijeko kvalitetnije od kravljeg kupovnog mlijeka?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •