mislim da je ovo bit problema i da ste na temelju krivih pitanja došli do potpuno krivih odgovora i statistika.Teta Eta prvotno napisa
slažem se da je u kategoriji 25-30godina najviše rodilja i da je zato taj postotak, a ne zato što mlađe ili starije mame ne doje!

Odgovori s citatom
Ipak u bluzi nosim peticu (prije trudnoće!)! Možete misliti u koji sam bed pala kad sam vidla mame s jedinicama kojima mlijeko teče u potocima, a moje zlato i nakon pola sata sisanja plače od gladi. Priznajem, mea culpa, u bolnici je pila i adaptirano mlijeko. Jedini dobar savjet bio je: neka vuče barem 20ak minuta pa joj onda dajte flašicu. To je sve bilo, više me niko ništa nije pitao niti me savjetovao. Poznanica liječnica savjetovala mi je sprej (da ga sad ne reklamiram) koji bi mogao potaknuti stvaranje mlijeka (naravno da sam i to probala). Uspjeh, treći dan je polako krenulo. Ono što nisam znala i nitko mi nije rekao dok nisam stigla doma, da mogu proći i tri tjedna do pojave nekakve veće kolićine mlijeka, a tak je i bilo. Hvala bogu na mojoj tvrdoglavosti, Rodinim stranicama i savršenoj pedijatrici, pa nisam popustila pred uvjeravanjima moje svekrve da dijete treba čaj i vodu uz dojenje. Danas i Ida i ja uživamo u našim trenucima
). Dojim još uvijek i za prokletih mjesec dana imat ću glupe 4 banke... :/
.
. Luka nije htio primiti dojku , a mlijeka ko u prici