-
cikla i dojenje
Osjećam da mi fali željeza, budući da još krvarim, sinoć sam pojela pola tegle cikle. Pred jutro su malci jako plakali i svaki čas sam ih dojila. Na kraju je dječačić imao 3 svjetlosmeđe tekuće stolice, jako se mučio dk se nije olakšao. Može li to biti od cikle.
Što se sve ne smije jesti dok dojim???
-
moze se sve jesti dok se doji.
preporuka je ne konzumirati alkohol, droge i cigarete.
a ako hoces jesti nesto sto mozda od rodjenja djece nisi jela, mozda mozes pokusati ne pojest odmah pola tegle, vec nekoliko zalogaja, pa vidjet hoce li biti reakcije (ako se reakcije bojis...)
totalno offtopic - ja sam pocetkom srednje skole pojela cijelu teglu ajvara (prvi put ga jela). zaradila tako jaku alergijsku reakciju na ajvar, da ga dan-danas (nakon dobrih dvajs godina...) ne smijem pojest koliko ga ima kad vrsak noza umocis u njega
nekoliko puta sam hodocastila i na hitnu...
-
Na bebinu stolicu utječe ono što pojedemo, znaći i na boju i na stanje.
Ja sam se cikle najviše i najela u to vrijeme poslije poroda. Pričekaj da se stanje smiri i probaj ponovo sa malo manjom količinom.
-
S obzirom da urin pocrveni kad jedeš ciklu ( i ne treba puno, mala zdjelica) vjerojatno se izlučuje i u mlijeku, ali to su prilično zdravi spojevi, biljni pigmenti s antioksidativnim djelovanjem, ne znam zašto bi smetali. Jesi li jela domaću ciklu, da li je imala octa, ili si jela onu turbo kiselu s konzervansima iz tvornice? Cikla je super i samo skuhana, onako kao kuhani krumpir. Ne treba stavljati neku hrpu začina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma