-
Chicco izdajalica
Kako se većina kašica radi sa mlijekom (na uputstvima piše razrijeđeno punomasno), ja bih ih radije radila sa svojim. Nije meni problem izdojiti se ručno, ali nekako mislim da je sa izdajalicom brže i zgodnije. U apoteci sam vidjela Chiccovu izdajalicu za nekih 40tak kuna, pa me zanima, da li netko od vas ima iskustva s njom.
MM kaže "Koliko para toliko muzike", ali stvarno mi se sada ne da davati 400tinjak kuna, a da ih možda neću "iskoristiti" koliko treba.
-
Ako je to ona koja izgleda ko trubica za bicikl (ona starinska), onda potpisujem tvog M-a, dosita je koliko para toliko muzike. Takve trubice mogu stvoriti ragade na bradavicama.
Ako ti nije tlaka, i ako ti ide, bolje ti je rucno nego s trubicom.
-
Ja ti iskreno preporučujem Avemtovu...je skuplja, ali je najbolja...Chicco vu sam probala jednom i nikad više, jednostavno mi nije sjela na isti način...
-
Ja ti imam neku koja je dosla 10tak eura To je obicni zastarjeli model na povlacenje i skroz sam zadovoljna s njom.
Kad sam rodila nisam htjela doma iz bolnice dok MM ne kupi (kršitelj koda)ovu izdajalicu ali je tad trenutno nisu imali pa je kupio tu.
Sad mi je cak i drago sto nije nasao (kršitelj koda)ovu jer bi je puno vise platio a ja s ovom svaki dan bez problema izdojim tih 30-40ml mlijeka koliko treba za kasice. Jedino sto trebas paziti da ti bradavica bude tocno u sredini one tube.
-
Onu s gumenim balonom (truba za bicikl) nikako ne kupuj, to eventualno može poslužiti samo za izdojiti i baciti mlijeko, jer ode u balon kojeg ne možeš pošteno oprati, nema kuda (onaj rezervoar je minimalan, i moraš držati skroz ravno) , ili se izlije uz sise pa na trbuh... koma. Ona s cilindrom je možda bolja. Meni je (kršitelj koda)ova bila ok.
-
Meni je isto (kršitelj koda)ova zakon
-
Najbolje je izdajanje ručno. Nemoj trošiti novce za izdajalicu.
-
Za toliko mlijeka koliko treba za obrok mislim da ne bi trebao biti problem izdojiti se rucno.
Izdajalicu-trubu sam koristila i predugo, posudila sam je od cimerice u rodilistu i bilo je "jos malo, pa cu moci dojiti", rasteglo se na dva tjedna stalnog izdajanja i jos dva tjedna povremeno ... i uz sve probleme s djetetom nije mi palo na pamet jos i promjeniti izdajalicu te tako nisam kupila drugu. Istegla sam tetive na dva prsta desne ruke i jos osjecam posljedice, jer to nikad nisam lijecila.
-
Zaboravih napisati, mojoj je zaovi ta izdajalica bila super. Imala je neku super-skupu (kršitelj koda)ovu i nije uspjevala izvuci skoro nista, a s ovom taman dovoljno za pripremu obroka.
Tako da je odluka samo na tebi.
I opet tipujem na rucno izdajanje - najprirodnije je.
-
Zar je ne mozes na recept dobiti od ljekara? Ja sam jos u bolnici dobila recept za elektricnu izdajalicu i nesto sam malo doplatila. Poslije je samo vratis, a ostane ti ona rucna izdajalica.
18.3.2004-Edita :D
-
u hrvatskoj se izdajalice ne mogu dobiti na lijecnicki recept.
kupuju se u slobodnoj prodaji u ljekarnama, drogerijama, trgovinama djecjom opremom i nekim vecim super-marketima.
za izdajanje radi spremanja obroka mozda bi bilo najbolje (kao sto su cure vec predlozile) izvjezbati rucno izdajanje. normalno je da se moze dogoditi, kao uostalom i s bilo kojom izdajalicom, da odmah prvi put rezultati nece biti odusevljavajuci, no praksa cini svoje :D
na ovom linku opisana je rucna metoda izdajanja
-
meni (kršitelj koda)ova je bila dobra za izdajanje ali se brzo raspala i ona guma je popucala mozda sam je previse prala a mozda je losa i da cvilila je sto moze biti jako iritirajuce. sad sam kupila od Nuka, jeftinija je i cini mi se bolja jos je nisam koristila jer nisam rodila ovo drugo ali to je bilo prvo kaj sam kupila jer bez toga se osjecam ko “gola“. ali ako trebas samo malo tu i tamo za kasicu onda rucno i nije neka frka.
-
Meni ručno nikako ne ide, ali (kršitelj koda)ova izdajalica mi je skroz ok.
-
Vidjela sam u Getrou (kršitelj koda)ovu izdajalicu (komplet sa dvije bocice,mislim) i kosta 342 kune!To mi djeluje malo previse!!Zna li neko ima li gdje jeftinije?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma