Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: svega se boji

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno svega se boji

maloprije djeca usla kod mm-a u sobu a on posto je sinoc radio nocnu drzi cepove u usima. (da ga djeca ne bi probudila)
    Edita kada je to vidjela, izbezumila se. Odmah je otisla u drugu sobu i evo vec neko vrijeme stoji u cosku i drzi se za usi.
    Kaze da zatvorim vrata od dnevne sobe. Ocito ju je jako strah

Pokusavam joj objasnit zbog cega je tata drzao cepice u usima, ali...

nedavno sam joj prilijepila tetovaznu na ruku, a ona se uzasno izvristala. Poslije toga je dva sata drzala ruku u zraku.

Zadnji put u Bosni toliko se bojala traktora da nije htjela izac napolje.

Evo sad nece mm-u, a inace su nerazdvojni i imaju poseban odnos
    kcerka-otac :/

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Snorki, to je normalno...pitanje što je u njenoj maloj preslatkoj glavici izazvalo strah...možda je pozvala tatu, a tata je nije čuo?
    Popričaj sa njom! I reci joj da je ljubi njena buduća svekrva!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

snorki, mislim da bi se i moj Andrej bojao čepića za uši.
    Kao što se boji zubarske maske, tamnih naočala i ostalih "dodataka" na licu.
    Sjećam se iz djetinjstva da se slično ponašao i moj kanarinac pa već unaprijed znam što bi ga moglo preplašiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Djeca ponekad stvarno imaju neobične brije. Ja se sjećam da sam se s nekih 5-6-7 godina UŽASAVALA kad bi dida jeo hren (jer bi mu se od njega jako zasuzile oči) - kad bi uzeo hren u ruke, ja bih plačući pobjegla iz kuhinje u hodnik i začepila uši(?!?).

Dan danas se toga živo sjećam, a ZAŠTO sam to radila - bogtepitaj.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo, tek nakon sat vremena sklonila je ruke sa usiju.

Prvo je sjedila u cosku pokrivenih usiju, da bi poslije otisla u sobu, legla na svoj krevet i tako lezala drzeci rukama usi. Onda je ugledala cepice koje je mm ostavio na polici, pa bjez iz sobe u dnevnu. Poslije je legla na kauc i 15 minuta nije htjela< komunicirat sa nama.

sad sam se malo glupirala sa njom, a evo upravo gleda crtani pa se cak i smije.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Vec sam to rekla negdje...ja sam se bojala Mikija Jevremovica. (I danas mi ga nije prijatno vidjeti i cuti)

Snorki jel nju nekada boljelo uho, jel isla doktoru radi toga?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nije, ali nakon njenog i Samijevog boravka u bolnici boji se svega sto ide na tijelo (ili sto stavimo) Predpostavljavam da je to zbog infuzije koju je dobijala nekoliko dana radi proljeva i povracanja.

nedavno je posjekla rame, i lezala je pola dana u legendarnoj autosjedalici. Ostao joj je oziljak na ramenu i nikada mi neda da joj ga namazem kremom za oziljke.

ima jako cudne strahove. :/

nema veze sa strahovima, ali neki dan je didu i majki bacila palicu za muhe . Kada su je pitali zbog cega je to uradila, rekla je "tucete muve"
    med moj slatki. Jedino se ljudi ne boji. Jutros je sjela u krilo mojoj prijateljici koju rijetko vidja.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Vec sam to rekla negdje...ja sam se bojala Mikija Jevremovica. (I danas mi ga nije prijatno vidjeti i cuti)

Snorki jel nju nekada boljelo uho, jel isla doktoru radi toga?

možda zbog bacanja po stageu? to je on radio, jelda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •