ima li ga tko? kakav je?
ima li ga tko? kakav je?
nitko? :?
verovatno niko ne zna, ni ja nisam dobila odgovor za canpol![]()
podižem malo možda ga je netko u međuvremenu probao, mene isto zanima , ne izgledaju mi loše
ja naručila pa ćemo vidjeti kada stigne..
Ja isto narucila dva komada. Zanima me da li propusta? Ajde sigurno netko ima fleece covere. Dajte se javite cure sa iskustvom.
ja sam imala fleece cover od tots botsa, redrap i strippyrap. Meni su bili genijalni, propustali bi tek kad se iz pelene pocme cijediti, po noci, al po danu mi nikad nisu propustili...I nekako su mi bili brazi od svih ostalih..
brazi=drazi![]()
ja imam hm fleece cover i nije uopće deblji, par milimetara samo
Ne znam, ovisi kakvu pelenu pokrivas s njim. Mi smo u to vrijeme stavljali samo tetru u flece cover jer su mu sve pelene koje sam kupila bile tada velike (rodjen sa 2900).
Mislim nije isto ako cover stavljas na one size pelenu koja je glomazna sama po sebi.
Meni se ne cine puno deblji, mozda koji milimetar
JA imam ali Stacinatorov i super mi je! Najviše ga volim koristiti samo s tetrom unutrasvizac prvotno napisa
![]()
Tko je naručio, jel dobio - probao?may prvotno napisa
ja nisam odolila i sad sam u iščekivanju![]()
Mene ona vuna zasvrbila baaaaaaaaaaš, i idem sad gledati - neeema više![]()
cekana prvotno napisa
ne mogu vjerovati...
A što draga, ne možeš vjerovati?
A što draga, ne možeš vjerovati?
da te zasvrbilo![]()
![]()
Tebe nije? He, ti još ne znaš za čaroliju vune...
možda i bolje da ne znam.... i tako sam pretjerala... 8)
kad smo kod vune, ja se moram požaliti na moj biskitsmom cover :/
širok nam je među nogicama (od kako se frajer opasno počeo izduživati), i procuri nam![]()
A joooojjosie prvotno napisa
mi još nismo probali XL, ali je L isto procurio neku noć, mislim da mu treba lanoliziranje
čeksi, nama je baš problem što debelo ima lufta na nogavičicama.
lijepo mu stoje posvuda i dobro čuva svuda, ali eto...
čekam jedan drugi cover, pa ćemo vidjeti kako on funkcionira.
Na jednom našem soakeru nisu vunene nogavice... mislim da se i tu malo slije... Ma... samo pričam, jako slabo koristim vunu, jedino je po ljeti bila u upotrebi dok je bilo jako vruće
Džozi - imaš li koji od flisa??? Ja čekam TB i jako me zanima, kako će funkcionirati po noći, malo već oretjerujem s PUL-om, voljela bih nešto prirpdnije, barem ponekad
imam starbunzov.
jako je dobar, ali ne poriva mi sve pelenice, jer je malo plići.
sb super sjedaju u njega, ali hm koje su malo više vire kod trbuščića.
ja ću imati SB fleece wrap!!! Navukla sam se ....![]()
jel dobar sb flis? mi imamo m koji nam je još velik![]()
naš stigao i bio jednom na probi i propustio.
sad ga sve gledam i nikako da ga ponovo stavim.
nama ne puštaju jedino klasični coveri,svaka egzotika je do sada bila problem![]()