Mora da je strašan osjećaj živjeti u stalnom strahu za vlastiti život i život vlastitog djeteta.
Jer svi redom od farmaceutskih firmi, preko državnih ustanova do pojedinaca u zdravstvu sakrivaju štetne učinke lijekova, lažu o nepostojećim opasnostima bolesti, stavljaju u lijekove sastojke koji su skriveni, nedeklarirani i smrtonosni, spremni su na apsolutno sve da prodaju i postignu zaradu.
Mislim da se ni jedan pojedinac i ni jedna udruga ne može boriti protiv te prijetnje.
Nije nikakva tajna da moćne farmaceutske kuće mijenjaju vlade i upravljaju državnim udarima ko je potrebno.

I kako da se onda jedan pojedinac spasi? Možemo mi živjeti superzdravo, hraniti se sa povrćem iz vlastitog vrta i uzimati kuglice umjesto lijekova.
Ali moćne će farmaceutske kuće našu djecu otrovati, ili izvesti biološki napad na školu naše djece, kako bi nam korištenje njihovih lijekova bilo neizbježno.
A ako to ne uspije, ne bih se čudio ni da pribjegnu nasilju. Izazivanju prometnih nesreća, pa ćemo ako ništa drugo, morati primati njihove lijekove kad smo potrgani i u komi.

Mislim da je život sa spoznajom o urotama koje kuju daleko nadmoćne firme i tajna društva pravi pakao, jer koliko god se trudio, znaš da ćeš kad-tad postati njihova žrtva.