.....i dala antibiotik. Lose se zbog toga osjecam ali sam se bila prestrasila.
Do prvog rodjendana nismo imali niti smrkav nosic, nikad nista. Dva dana nakon rodjendana poceo je curiti nos. Curila je prozirna slina te se nisam brinula. Treci dan se pojavila zelena ljepljiva slina a dan nakon toga zreli kasalj i neutjesni plac po nekoliko puta tijekom noci. Peti dan smo otisli kod pedice koja je ustanovila da se L jako prehladila ali posto nema fibru da joj samo radim toaletu nosa. Tu vecer L odbija hranu a kad guta radi grimase i pokazuje prstom u usta i govori "booo, booooooo". Tu sam se slomila. Otisla sam ujutro kod socijalne pedice jer nasa nije bila u ordinaciji, te joj ona propisuje antibiotik cim joj je pogledala grlo (izrazito katarno) bez da je vadila krv. Kaze da je ocito da je L pod infektom. Ja sam dosla kuci i preskocila antibiotik misleci da cu je ipak sljedece jutro voditi vaditi krv prije nego joj ga dam. Medjutim, L je toliko sinoc plakala i kasljala te vise nije htjela niti piti od bola da sam joj na kraju dala antibiotik iako nije imala temperaturu. Danas je nakon jutarnje (druge) doze vidno bolje iako je umorna. Pocela je jesti i kakica je prilicno mekana (vjerojatno antibiotik). Biste li vi dali djetetu antibiotik bez temperature? Nemojte me plz kritizirati sto sam joj ga dala
, prestrasila sam se.