Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Dubrovacke rodice!

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Dubrovacke rodice!

ajmo se malo druzit...moj malisan voli druzenja a i mami dobro dode!
    negdje gdje je baby friendly of course tj ne na kavu!

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

asimon cekam slije s tjedna dojenja...di su?????

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

može, samo od sutra je kiša.
    Hoćete li u subotu u mene?

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u subotu imamo neki rockas...

Asimon avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bog cure, evo samo malo virkam u pauzi, totalna ludnica mi je na poslu... (a doma užasno spor internet, pa mi se ne da stavljat slike - Tratinčice bit će, bit će, nemoj me ubit! )

baš vas mislim kontaktirat za druženje, evo danas nema kiše, mogli bi popodne malo vanka, na istrčavanje ... dok još ima sunca...

evo ovako, mi oko 5 idemo vanka, idemo prema Gradu, pa gdje završimo... (vjerojatno ćemo na Porporeli gledat brodove), ako još ko bude zainteresiran neka se javi na mobitel...

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nazalost prekasno sam vidjela....morat cemo se cut jer ovako necemo nikad

Asimon avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hej, hej, đe ste rodice?

amo se dogovorit za kakvo druženje ovih dana!

i jedno pitanje: neki dan sam vidjela jednu mamu sa prekrasnom crvenom maramom i, naravno, bebicom u njoj; je li to neka roda? Umalo sam je zaustavila i pitala je za nick...

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

He, tako i ja kad ugledam nekog sa slingom ili maramom po Gradu promislim

Iako...još uvijek se ljudi ili totalno oduševe ili me gledaju sa zgražanjem (maltretiram dijete u toj "krpi")

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kopiram jedno pitanje i jedna odgovor s topica Slavonskih forumasica jer mi se cini zanimljivo.

dakle:
    Citiraj ANKAIMARKO2 prvotno napisa
    Recite ako i postanemo članovi udruge, ne bih htjela da budemo samo pasiva sa jednokratnom uplatom godišnje, kako sudjelovati uopće kada smo u zg jednom godišnje, a u osijeku i rjeđe. Recite što da radimo mi iz provincije. ps. Spisak je super

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Cure, ovisno o broju i angazmanu clanica po podruznicama odrzavaju se aktivnosti.

Ovdje cu vam iskopirati iz godisnjeg izvjesca udruge RODA sto su sve podruznice radile od rujna 2005. pa do rujna 2006. godine, pa procjenite zelite li biti clanicama i nesto raditi ili ne.
    Kolicina dogadjanja u podruznicama ovisi o tome koliko se clanovi mogu i zele angazirat.

Znaci, ako zelite mozete u svojoj sredini napravit jako puno ili nesto malo ili nista.

4.11 Rad prodružnica u periodu od rujna 2005. do rujna 2006.

4.11.1 Splitska podružnica (izvijestila ZrinkaR)

2005.

8. 10. tradicionalno obilježen tjedan dojenja, štandom u Marmtontovoj ulici u Splitu

13.-15.10. Sudjelovanje na 2. nacionalnu konferenciju o volonterstvu koja će se održati u hotelu Medena kod Trogira (Zrinka Radunic)

29. 10. održan tečaj za savjetnice i prvi pregled autosjedalica u Splitu

6.11. sudjelovanje na lokalnoj tv K5 s temom tjedan dojenja (Zrinka Radunic i Ivana Mandic Mihaljevic)

15.11. na poziv Udruga DOMINE i Vladin ured za ravnopravnost spolova sudjelovali na okruglom stolu «Učinkovitost institucionalnih mehanizama za provođenje načela ravnopravnosti spolova na lokalnom nivou» (Zrinka Radunic)

17.11. prisustvovali na promociji knjige: priručnik za roditelje "Biti djetetu blizu", autora Igora Longa, psihologa i Instruktora Instituta Williama Glassera, u izdanju Lige za borbu protiv narkomanije (Zrinka Radunic)

28.11. Na poziv Udruge Domine pridružili se u obilježavanju ovogodišnjih «16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja protiv žena» sudjelovanje na okruglom stolu pod nazivom «Prostitucija – nasilje protiv žena» (Zrinka Radunic)

4.12. Organizirale slanje stvari iz Zagreba nakon rasprodaje i podijelili u dječji dom Maestral (Željana Aljinovic Barac)

5.12 Sudjelovale na proslavi Međunarodnog dana volontera donirajući rodine majice, čestitke, letke i sadnice maslina za lutriju

16.12. sudjelovali u emisiji lokalne tv jadran, predstavili Udrugu i najavili božićnu prodaju čestitki (Zrinka Radunic)

21.12 Članice podružnice organizirale xmas party i druženje za sebe i svoje obitelji

2006.

14.3. pozvane na osnivačku skupštinu Foruma organizacija civilnog društva Splitsko-dalmatinske županije (Zrinka Radunic)

21.3. pozvani na prikazivanje dokumentarnog filma «VIDI MENE!», redateljice Vanje Juranić, koji je nastao u produkciji CESI i 4 Film. Prisustvovali projekciji i bili jako sretni zbog Rode koja je u filmu (Zrinka Radunic)

26.3. lokalna tv- stv, sudjelovanje u emisiji sa udrugom Zeleni dalmacije u povodu Dana planete Zemlje (Zrinka Radunic, Sanja Pinjušic, Kristina Korun Curic)

27.3. na lokalnoj K5, u povodu Dana planete Zemlje pričali o platnenim pelenama sa Udrugom Zeleni Dalmacije (Zrinka Radunic, Sanja Pinjušic)

28.3. TV Jadran, sa Zelenim Dalmacije u povodu Dana Planeta Zemlje sudjelovali u emisiji i pričali o platnenim pelenama (Kristina Korun Curic)

22.4. Sa udrugom zeleni Dalmacije obilježili Dan planete Zemlje prigodnim štandom ispred HNK u Splitu

5.5. na poziv Udruge «Domine» sudjelovali u Antikorupcijskoj informacijskoj kampanji koja se tijekom proteklih mjesec dana provodi diljem Hrvatske, došli kao podrška dijeljenju plavih kuverti (Zrinka Radunic)

18. 19. i 20. 5. sudjelovali na 9. danima volonterskog rada, sa štandom, skupa sa drugim Udrugama, te sudjelovali na Strikomanovoj milenijskoj fotografiji volontera

26.27.i 28.5. naša članica Ivana Mandić Mihaljević sudjelovala na radionici o strateškom planiranju u Fužinama

27.6. Naša članica dr Irena Zakarija Grković nam je održala prezentaciju kako je bilo u Maastrichtu na konferenciji o dojenju, prenijela nam novosti o dojenju i teme koje su tamo obrađivane

26.8. održan pregled autosjedalica u Splitu

Aktivnosti koje su u tijeku i/ili u planu do kraja tekuće godine: distribucija letaka AS, sudjelovanje na tečajevima u klubu trudnica s AS, tjedan dojenja, 'mali' pregledi autosjedalica, 5 godina Rode, prijedlog za INICIJATIVU ZA OSNIVANJE FORUMA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA SPLITSKO DALMATINSKE ŽUPANIJE, praćenje tema podružnice na vanjskom forumu i novo članstvo, skladištenje i podjela letaka, praćenje lokalnih natječaja, Dan volontera (5. prosinca), Božićni štand s prodajom čestitki

4.11.2 Zadarska podružnica (izvijestila IvanaŠ)

U Zadru je jos uvijek najveci problem nedostatka kapaciteta za provodenje vecih akcija i aktivnosti. IvanaŠ jedina je aktivna clanica u Zadru i ogranicena je u mogucnostima zbog nedostatka drugih clanova za pomoc u organiziranju akcija i aktivnosti.

U rodilištu se nastavljaju dijeliti leci o dojenju. Otisnuto ih je dovoljno za distribuciju u posljednje dvije godine. Planira se u listopadu tražiti ponovno Grad da plati novo tiskanje.
    4.11.3 Istarska podružnica (izvijestila JasnaT)

1. listopad 2005. – obilježen je Svjetski tjedan dojenja s temom «Dojenje i dohrana - s ljubavlju i za zdravlje» štandom na Gradskoj tržnici

22. travanj 2006. - standom povodom Dana planete zemlje i akcijom «Platnene pelene – jer Zemlja nije za jednokratnu upotrebu» skrenuta je pozornost javnosti na ozbiljan problem današnje uobičajene upotrebe jednokratnih pelena.

03. lipanj 2006. - Edukacija za savjetnike i besplatan pregled autosjedalica u Puli - Edukaciji je prisustvovalo 12 zainteresiranih buducih savjetnika. Nakon edukacije održan je pregled na parkiralištu ispred Mercatora u Puli. Uspješno je pregledana 25 sjedalica.

29. srpanj 2006. - Besplatan pregled autosjedalica u Puli - Pregled je održan u subotu, 29.7. od 9 do 12 sati na parkiralištu Mercatora (preko puta dječjeg igrališta). Pregledano je 15 autosjedalica.

9. kolovoz 2006. – održana je Mala škola dojenja u Puli – škola je održana u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice, održale su je dvije savjetnice iz Zagreba a prisustvovalo joj je 15-ak trudnica i partnera

Ostvaren je i kontakt s patronažnom službom te je dogovoreno (i realizirano) kratko izlaganje o važnosti autosjedalica na njihovim tečajevima za trudnice.

Održan je i kontinuitet u mjesečnim sastancima članova s područja podružnice (prva nedjelja u mjesecu).

Ostvaren je i kontinuitet u održavanju besplatnih pregleda autosjedalica u suradnji s članovima Primorsko-goranske podružnice (Riječke podružnice) po principu "jedan mjesec u Puli, idući mjesec u Rijeci".
    4.11.4 Varaždinsko-Čakovečka podružnica (izvijestila TanjaO)

Rujan 2005. - U Čakovcu je održana Mala škola dojenja (EminaA i RenataJ)

Listopad 2005. – Obilježen je Tjedan dojenja na Trgu Republike u Čakovcu

Studeni 2005. - U Varaždinu je obavljen prvi besplatni pregled autosjedalica

Studeni 2005. - U Varaždinu je održana Mala škola dojenja

Travanj 2006. - U Čakovcu je obilježen Dan planete Zemlje promocijom platnenih pelena

Kolovoz 2006. - AnaD održala u Varaždinu predavanje o važnosti korištenja autosjedalicama na trudničkom tečaju.

U planu za listopad 2006. - Obilježavanje Tjedna dojenja
    4.11.5 Riječka podružnica (izvijestila SonjaP)

Ovu godinu obilježio je rast broja članova Udruge u našoj podružnici. Podružnica broji 12 članica, od toga 2 redovne (SonjaPH, voditeljica podružnice, i SabinaZS) i 10 podupirućih (Zvjezdana, Eva, Larisa, Nataša, Ivana, Sanja, Sandra, Natalija, Marina i Neli). Većina novopridošlih članica u Rodu se uključila tijekom ove godine.

Podružnica je djelovala na sljedećim interesnim poljima:

1. DOJENJE

- novcem dobivenim od Grada Rijeke (20.000kn) tiskane su brošure za dojenje (7 naslova), broshure su podjeljene diljem RH, a najveći dio njih podjeljen je na području Grada Rijeke. Uspostavljena je suradnja sa svim pedijatrijskim i ginekološkim ordinacijama, KBC-om Rijeka (Dječja bolnica i Ginekologija). Letci se dijele na tečaju za trudnice u organizaciji KBC-a i na tečaju kojeg organiziraju patronaže pri Domu zdravlja Rijeka.

- promocija letaka i Mala škola dojenja održani su u tijeku TD 2005. godine, na taj su način članice Udruge obilježile TD 2005.

- 27.06.2006. održana je u Rijeci druga Mala škola dojenja

- dvije članice (Sabina i Natalija) su u Rodinoj edukaciji za savjetnice za dojenje

2. AUTOSJEDALICE

- članice podružnice redovito sudjeluju na pregledima AS u Puli i Rijeci

- tri p. članice podružnice (Larisa, Nataša i Natalija) u lipnju 2006. završile su edukaciju za savjetnice za AS

- prvi pregled AS u Rijeci organiziran je 2.07.2006., kada je pregledano ukupno 17 AS

- medijski su pregled popratili: Primorski radio i SvVid radio (uživo javljanje - Sabina i Sonja

telefonski)

- drugi pregled organiziran je 3.09.2006. u suradnji s AK RI i ukupno je pregledano 19 AS

- medijski su preglede popratili: Novi List, Radio RI, TV RI i Kanal RI

- u Žmigavcu je izašao članak o važnosti AS

3. UPRAVLJANJE

- SonjaPH sudjelovala je u strateškom planiranju u Fužinama

- u lipnju je Zvjezdana (p. čl. podružnice) održala konzultacije o buđetiranju za Udrugu RODA

- 1 članica bila je prisutna na skupštini udruge u rujnu 4. 5 za 5

- Sabina i Sonja aktivno su sudjelovale u pripremi 5. želje

- Sonja je bila na štandu za vrtiće iz bajke
    4.11.6 Slavonska podružnica (izvijestila IvanaK)

23.listopada 2005. – održan je pregled autosjedalica u Vinkovcima

23.listopada 2005. – održana je radionica Mala škola dojenja u Vinkovcima

26. ožujka 2006. - održan je pregled autosjedalica u Osijeku

21.travnja 2006. – održana je radionica Mala škola dojenja u Osijeku

22.travnja 2006. - održana akcija promocije platnenih pelena na štandu povodom Dana planete zemlje

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Muki,nemoj se ljutiti,no smijemo li se osjećati zakinutima?
    I kod nas je bio obiljezen tjedan dojenja,Ivarica je odrzala edukaciju autosjedalica,obilazili smo i Du rodiliste u svezi ankete,proveli potpisivanje peticije po vrticima i otvoreno potpisivanje na Stradunu....

Zar zelis reci da se kod nas nista vrijedno spomena ne dogadja?

Mislim da time omalovazavate i ovaj mali trud koji dajemo.
    Hvala

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma kaj bi se ljutila, naravno da se smijete osjecati zakinutima i bilo kako drugacije

ja sam samo kopipejstala ono kaj pise u godisnjem izvjestaju o radu Udruge

sve voditeljice podruznica su napisale izvjestaje (vi's da pise tko je izvjestio), a ja ovaj cas stvarno ne znam zasto vi niste - mozda zato sto nemate sluzbenu voditeljicu, ali i to se da urediti... tj. neko od vas, tko misli da moze i ima dovoljno vremena, moze se prihvatiti toga posla i organizirati i voditi Rode u Dubrovniku te redovno provoditi aktivnosti i odrzavati sastanke

bilo bi pre predivno imati pravu pravcatu podruznicu u Dubrovniku, ali to ovisi iskljucivo o vama i o tome koliko ste se spremne angazirati i u ovoj i u svim sljedecim godinama

i na kraju - ja te molim da po uzoru na gornji izvjestaj napises sto ste sve radile u 2005./2006. pa cemo ubaciti u izvjestaj, jer nama je, kad smo trazile pisanje izvjestaja, na zalost promaklo da trazimo i dubrovcanke da napisu svoj

ja se ispricavam - fakat nije bilo namjerno, jednostavno nam je promaklo
    zadnje sto zelimo je omalovazavati bilo ciji trud

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

mislim da sam pisala izvjesce sa peticije,ali iskreno ne pamtim da sam trebala neki sluzbeni dopis sendniti iz aktivnosti proteklih godina...

ako sam promasila instrukcije,ispricavam se,moj previd

cimnut cu cure sutra pa cemo pokusati srociti nesto suvislo

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

postoji li ikakva šansa da nama netko dodje pregledati AS ovo ljeto????? :?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam
    to ce vam morati odgovoriti cure s projekta SUAS - idem im poslat link na ovaj topic

mene znaima postoji li kakva sansa da se vi forumasice koje se volite nazivati rodicama (jer rodice su samo clanice udruge, uz cast iznimkama :D tj. onima koje ovdje postaju, a ZAISTA i jesu clanice udruge, a ne samo forumasice) malo organizirate i pokusate nesto raditi u dubrovniku?

recimo kada bi vas se naslo dovoljno zainteresiranih mozda bi se dao odrzati tecaj za savjetnike pa biste onda, nakon njega i uz pomoc splicanki i zagrepcanki koje ce bitzž u blizini na ljetovanjima, kongresima i sl., mogle i samostalno odrzavati preglede

u listopadu ce recimo biti tjedan dojenja - trebat ce organizirati stand

ima li zainteresiranih za zaista aktivno ukljucivanje u rad?
    jer aktivna podruznica u dubrovniku bi nam zaista jako dobro dosla

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ne znam
    to ce vam morati odgovoriti cure s projekta SUAS - idem im poslat link na ovaj topic

mene znaima postoji li kakva sansa da se vi forumasice koje se volite nazivati rodicama (jer rodice su samo clanice udruge, uz cast iznimkama :D tj. onima koje ovdje postaju, a ZAISTA i jesu clanice udruge, a ne samo forumasice) malo organizirate i pokusate nesto raditi u dubrovniku?

recimo kada bi vas se naslo dovoljno zainteresiranih mozda bi se dao odrzati tecaj za savjetnike pa biste onda, nakon njega i uz pomoc splicanki i zagrepcanki koje ce bitzž u blizini na ljetovanjima, kongresima i sl., mogle i samostalno odrzavati preglede

ja to sve razumijem, ali ja sam preaktivna u mnogo sfera društvenog života (što rezultira da sam prvi put u 11 mjeseci sa svojim djetetom provela dva puna dana i to zadnja dva dana)...ne volim obećavati ono sto ne mogu ispuniti, a RODA mi je jedna ugodna razonoda, pravo osvježenje kada se vratim kući zgažena i umorna od dva posla, faxa i bebice, i želim da mi i ostane ugodna razonoda...nikada nisam odbijala sudjelovanje nigdje, ali valjda je došlo vrijeme kad i ja moram reći NE, nažalost, jer sam iscrpljena, previše.....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

onda ćeš shvatiti da smo i mi, kojima Roda nije samo ugodna razonoda, isto prilično iscrpljene... :/

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    onda ćeš shvatiti da smo i mi, kojima Roda nije samo ugodna razonoda, isto prilično iscrpljene... :/
    naravno da ću shvatiti, to uopće nije upitno!!!! i shvaćam jer se nalazimo u istoj koži, ja sam samo pitala postoji li mogućnost ako netko bude u blizini da skicne na AS???? Ako ne bude nitko bio u mogućnosti opet OK

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

abonjeko, ja sam u kolovozu u dbk, podigni ovaj topik tada da me podsjetis, ako prije netko ne dodje

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    abonjeko, ja sam u kolovozu u dbk, podigni ovaj topik tada da me podsjetis, ako prije netko ne dodje
    super!!!!!! :D

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Već dugo se bavim mišlju pokretanja stvari s mrtve točke u Dubrovniku.
    Bebica je još mala, ali mogle bismo pokrenuti male projekte, nadam se, onoliko koliko vrijeme u početku dozvoljava, a kasnije i veće.

Voljela bih da mi se jave zainteresirane Dubrovkinje koje bi bile voljne sudjelovati, tako da i mi dobijemo pravu Rodinu podružnicu.

Nadam se da ću nagovoriti Tratinčicu, tako budemo na početku dvije, a kasnije, nadam se i tri, četiri, pet, cijelo jato

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i Asimon ti je dubrovačka Roda, javi joj se

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Apricot, hvala na informaciji.

Tratincica je za akciju i nas dvije smo spremne. Sačekat ću da vidim hoće li nam se ovdje javiti još koja forumašica, a tek onda krenuti u kontaktiranje s onima za koje znam da su iz Dubrovnika.

Razgovarah s Tratincicom i voljele bismo, ako uspijemo već na jesen, u rujnu, organizirati bilo što, ili bar pratiti događanja koja se organiziraju u drugim gradovima.

Do tad planiram se učlaniti u Udrugu, a Tratinčica je već učlanjena, samo treba platiti ovogodišnju članarinu.

Nadam se da će nam se pridružiti bar još par cura, ako ne, nas dvije smo spremne podnijeti koliko možemo.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Indi, tempirajte se na Tjedan dojenja koji obilježavamo prvi vikend u listopadu.
    To bi bilo sjajno! :D

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Odlično. :D

Samo kako do informacija što treba napraviti. Jasno mi je da nam treba prostor. Mislim da bih ga mogla organizirati bez većih teškoća. Osim toga, šot dalje?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ako zbilja zelis djelovati kao clanica udruge - onda je to prvi korak - uclanjenje

dalje idu upute, podrska, pomoc i sve ostalo

a sto se tice brojcanog stanja po podruznicama - sve su krenule s najvise jednom-dvije clanice ponegdje je tako bilo dulje, ponegdje krace vrijeme, ali vazno je ovo - od aktivnosti koje udruga provodi - podruznice preuzimaju ono sto mogu odraditi, nista nije "pod muss"

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hvala na podršci

Krećem s učlanjenjem. Ovih dana šaljem prijavnicu.

Ostalo ćemo nakon toga.
    Znam da ništa nije pod "muss", no doista bih voljela da se stvari ovdje pokrenu.

Tratincica je ta koja je mene potakla pričom o nepostojanju Udruge kod nas.
    Nas dvije za početak dovoljno jer smo dosta pune entuzijazma. :D

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa
    Nas dvije za početak dovoljno jer smo dosta pune entuzijazma. :D
    Mislila sam.... doista smo pune entuzijazma.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prijavnica poslana, čekam vijesti iz Rode.
    Do tad smo vrbovale još jednu, tako da smo za sad u igri nas tri. :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bravo cure :D
    Ja sam jako dugo pričala o dojenju, važnosti korištenja AS, nošenja djece u marami, slingu itd. prijateljicama pa i curama koje sam sretala po Uvali i parkićima. Sad smo u Rijeci do 2011. god. ali kada se vratimo živjeti nazad u Du. nadam se da ću vam se pridružiti jer Dubrovniku to itekako treba Kad se sjetim da je na pregledu AS u 4. mj. 2008. bilo samo nas 2-3

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mandarinka prvotno napisa
    Ja sam jako dugo pričala o dojenju, važnosti korištenja AS, nošenja djece u marami, slingu itd. prijateljicama pa i curama koje sam sretala po Uvali i parkićima. Sad smo u Rijeci do 2011. god. ali kada se vratimo živjeti nazad u Du. nadam se da ću vam se pridružiti jer Dubrovniku to itekako treba Kad se sjetim da je na pregledu AS u 4. mj. 2008. bilo samo nas 2-3
    Ja sam kasno saznala za taj pregled...a izuzetno mi je bitno da mi netko pregleda AS i to POD HITNO!!!
    Pa podižem topic s pitanjem: postoji li ikakva šansa za pregled ovo ljeto???

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja bi se sad samo ovako nesluzbeno prijavila...
    naime,jako sam zainteresirana i svidja mi se i ideja i inicijativa :D
    voljela bi pruziti podrsku kome treba,jer i meni je trebala a nisam znala od koga je trazit kad sam imala probleme sa dojenjem...
    ovom gradu treba informacija,akcija i jos puno toga
    rodina podruznica svakako :D

al eto...moj prvi problem-nisam u gradu nego na lopudu,pa jel to predstavlja ikakav problem

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Super, skupljamo se pomalo.

Nije problem što si na Lopudu jer kad budu akcije, javimo ti na vrijeme i zaletiš se...

Čim bude kakvih novosti, obavijestim te.

Voljela ih da bar pratimo događanja i akcije koje idu paralelno u drugim gradovima. Za sad bih svakako da organiziramo tjedan dojenja u 10.mjesecu.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Rado bi vam se i ja pridruzila, vratili smo se na Lastovo prije 15-tak dana ali na zimu cemo opet jedno vrijeme bit u gradu, ako sto treba javite se !!!!!

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D cujemo se!

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj penny prvotno napisa
    ja bi se sad samo ovako nesluzbeno prijavila...
    naime,jako sam zainteresirana i svidja mi se i ideja i inicijativa :D
    voljela bi pruziti podrsku kome treba,jer i meni je trebala a nisam znala od koga je trazit kad sam imala probleme sa dojenjem...
    ovom gradu treba informacija,akcija i jos puno toga
    rodina podruznica svakako :D
    potpisujem. javite se ako dogovorite neko druzenje/upoznavanje.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Super Lutka :D

Poslala sam formular i čekam da mi se jave, tako da vidimo što dalje i kako
    to ide s organiziranjem akcija. Javimo čim bude nekih novosti.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I Bebeto :D

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Gledala sam na tvu danas rode i totalno su me neke emocije obavile.cak su i suzice dirljivice(citaj radosnice) potekle.ma presretna sam sto cu postat dijelom toga i sto ce i u du postojat odjeljak.
    p.s-u du sam pa nemam net.pisem s moba pa ce post nadam se uspjesno bit postan!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hej cure, čanarine uplaćene, čekamo upute za aktivan rad u Udruzi.

Javim čim budemo imale konkretne novosti.

Već imamo ideje gdje bismo mogle "iznajmiti" prostor, tj.moliti da nam se ustupi tijekom održavanja radionica i predavanja, nadam se da s time neće biti problema, u krajnjem slučaju, kod mene doma ćemo organizirati male skupine za početak . U ovom slučaju nadam se da ćemo u 10. mjesecu organizirati Tjedan dojenja.

U svakom slučaju, pišemo se.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja ću vam samo poželjeti sreću

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Novost je da smo se pomalo oformile.

Sad nas je u klapi 4 podupirućih Roda koje planiraju u 10.mjesecu održati TD.

Za sad se dogovaramo i oko ostalih aktivnosti.

Za sve vas koje se želite uključiti, prva stvar bi bila učlanjivanje u RODU, godišnja članarina je 100kn, no ako ne možete, a želite ipak sudjelovati u akcijama, nema problema.

No, ako bi htjele sudjelovati i u organizaciji, to je onda uvjet.

Ako imate kakvo pitanje, info na PP ili ovdje.

Dubrovačko jato će nadamo se brzo poletjeti u nove akcije :D

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pelješac ovdje. Može?

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa
    Pelješac ovdje. Može?
    Uvijek

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koa sto sam napisla...ja bi za sad samo nesluzbeno sudjelovala...za uclanjenje cu se jos malo strpit...
    ako moze...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bas sam ponosna na vas. Dubrovkinja u Zagrebu.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

lines

Obaviještavam sve mame i tate da će se Tjedan dojenja u našem gradu održati 3.10 (subota) u vremenu od 10,30 do 12 sati ispred Sponze.
    Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti.

Pozivamo vas da posjetite naš štand i informirate se o dojenju, platnenim pelenama ili da jednostavno vidite što smo pripremili.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kroz ovaj ili sljedeći mjesec bit će organizirana radionica o platnenim pelenama.
    Obavijest ovdje i u medijima.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MOLIM VAS.... ...ima li ikakve šanse za pregled AS na području Dubrovnika????

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

abojenko, trenutno ne, iz objektivnih razloga.

Nastojat ćemo čim okolnosti budu omogućavale educirati se za pregled AS-a i onda same organizirati pregleda, no doista sad ne znam kad će to biti.

Nadam se čim prije.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

uzasno mi je zao sto nisam na vrijeme vidjela obavijest za tjedan dojenja...ovih mjesec dana nikako ne stizem na net,al sam sam sva sretna pohitala da vidim oce li se odrazat i ovdje nakon sto je bilo u zg,cijelo vrijeme sam racunala da je to u 10om mj ko sto je bilo receno,al sad sam se skroz rastuzila.bas mi je zao sto nisam prisustvovala
    al radionicu nesmijem nikako propustiti! :D
    ako treba neka pomoc oko toga javljam se dobrovoljno,naravno
    imamo vec cijelu godina iskustva u platnenopelenasenju,so...ako trebate ruku viska....

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •