Potpuno se slazem s ovom Vrijeskinom recenicom s jednog drugog topica. A s obzirom da mi se ne da cekati tekst, evo ovdje cu vas zasuti hrpom pitanja, pa molim dobre duse za odgovorU šumi topica mi nove korisnice platnenih pelena jedva se snalazimo i danima pretražujemo u potrazi za pravim, bolje rečeno osnovnim informacijama.![]()
Dakle, bebolina mi ima 3 mjeseca i polako uvodimo platnene. Sto znaci da jos uvijek kombiniram jednokratne i platnene, jer platnenih imam premalo.
Imam ih za sada 7, svih 7 smibovih, stizu mi jos dvije, znam da ce mi ih trebati dosta vise, pa sad gledam sto i kako kupiti. Evo pitanja:
1. Primjetila sam da vi uglavnom kupujete pelene iz drugih zemalja, tj. smibove i Kamaris bas i ne spominjete cesto. Moje glavno pitanje je - zasto, s obzirom da kad usporedujem cijene, cijene smiba i kamarisa su povoljnije, od recimo cijene za FB pelenu (18$, ako se ne varam, plus s(kršitelj koda)ing?). Razlika u kvaliteti?
2. Koja je razlika izmedu ovih obicnih pelena koje ja koristim (smibovih, koje se koriste za zastitnim gacicama) i pocket pelena? Da li na pocket idu coveri? Kuzim sto je AIO, ali pocket ne kuzim. Koje je bolje koristiti, te obicne ili pocket? U kojim prilikama jedne, u kojim druge? AIO sam cula da su dobre za putovanja... Koliko kojih je dobro imati?
3. Iako sam u pocetku mislila da cu po noci koristiti jednokratne, sad sam sve vise zagrijana da i za noc predem na platnene. Ne namjeravam presvlaciti bebu po noci (to unervozi i nju i mene), pa mi trebaju neke stvarno dobre koje ne propustaju. Pa vas molim da mi preporucite - koju vrstu uzeti, koji brand...
Znam da sam imala jos pitanja, ali sada se ne mogu sjetiti pa je ovo sve za sada (ali javim se cim se sjetim)