-
Opće se ne sekiraj za kile, to kao prvo 8) ....moj je gin ludel jer sam ja u startu krenula opako, od pregleda do pregleda sam dobila po 3 kg al na kraju sam se udebljala svega 16 kg i ošlo odma u porodu 10 kg tak da sam prezadovoljna bila :D ...a imaš milijon priča kad žene dobe čak i 30 kg pa sve bude o.k.nek te to najmanje bedira
...a kolko znam za bolnicu si pripremi osim osnovnih higijenskih potrepština(šampon za tušioranje i pranje kose, sapun, kaladont, četkica i sl.) još stvari tipa vlažne maramice koje ti puno znače, protuznojeći dezić,toalet papir, onih kuhinjskih rola papira, i obavezno brdo onih vatenih uložaka samo s mrežicom...ponesi si i grudnjak za dojenje + jastučiće za dojenje i meni je super stvar bila izdajalica jer mi je bebek imala žuticu pa mi je ona bila super jer sam joj svakih 3 sata nosila mlekeco a ručno se nisam mogla izdojit...e da, super stvar su ti jednokratne gaćice, znam da ih imaš u Tturbo limaču i mislim čak kod nas u Sisku u Bebinom svijetu...to ti je bebi trgovina u dvorištu gdje je restić Porto Latino...
Kaj se prisutstva dragog na porodu tiče, moj je bil jer je u zadnji čas odlučil a ja ga nisam forsala...i sad je prezadovoljan kaj je bil i veli da bui uvek...a poroda se nemaš kaj posebno ni bojat jer je to najnormalnija stvar i najljepša na svijetu a Bogu hvala da nikad nisi bila u bolnici.
..bravo, bravo, znači da si zdrava djevojka i da buš imala super lagan porod... :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma