-
u iscekivanju zvjezdice koja samo sto nije...
kod mene uvijek mora nekako drugacije nego kod svih...
danas sam 37tj + 2dana,
prekjucer sam bila na redovnoj kontroli, otvorena 2 prsta, sve spremno. nakon pregleda dosta sam krvarila i buduci je jos jucer sluz bila dosta krvava doktor me uputio da se javim u bolnicu na ctg. nije da mi se islo, ali ajde...
ctg zabiljezio trudove (koje sam ja osjetila kao stvrdnjavanje trbuha ali nimalo bolne, malo me boluckalo u krizima, nista strasno), vaginalni pregled 6cm otvorena.
...i pita mene doktor sta cemo? rekoh, idem kuci. rekao je da me nevoljko pusta i cim nesto osjetim da se odmah vratim jer je sve smeksano i spremno za porod.
e, sad.... znam sto bi se dogodilo da sam ostala, probusili bi mi vodenjak, stavili na drip... to bi bio apsolutno identican scenarij mom porodu s eugenom, rodila sam 1,5h nakon ovog trenutka u kojem sam ovaj puta rekla da idem kuci.
da mi se ostajalo u predradaoni i svakoj viziti objasnjavala kako ne zelim prokidanje vodenjaka i drip, nije. a ne bi se ni naspavala, a i bila sam gladna.
sinoc sam jos osjetila koji trud (jos uvijek ne bolan), malo kriza... nista posebno... nocas sam lose spavala, vise od uzbudenja, i probudila me menstrualna bol u par navrata, kriza... ali nista pravilno ni mjerljivo.
jutros sam bila sva ponosna na svoju odluku sto nisam ostala... a sada sam vec :/
osjecam se iscrpljeno, pokusala sam otici do banke preko puta i pocelo mi se jako vrtiti na cesti (nisam nista jela prije), sad sam pojela, ali se i dalje osjecam slabo. mjerila sam tlak 150/80... zvjezdica je prilicno aktivna, dakle ni to me ne upucuje na skori porod... (ali sjecam se da se i eugen koprcao do 15min prije nego se rodio)...
sad bi ja podrsku da mi kazete da je sve ok... a opet bi i da me sterate u bolnicu...
sama sam doma pa sam jos nesigurnija i zbog toga...
nadam se da ce se javiti nase doule...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma