Šaljem puno![]()
![]()
i
![]()
![]()
i puno, puno vibrica
Šaljem puno![]()
![]()
i
![]()
![]()
i puno, puno vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ja se vratila iz setnje, a ono jos nista
ajde ege
ljubi curetka i uzivaj![]()
![]()
![]()
Ja odradila šihtu na poslu,odvalila i prekovremeno,a ti još doma.
Hebate ovo je tak napeto![]()
No lijep mi dan danas,radim i smješkam se misleći na tebe i tvoju zvjezdicu koja samo što nije stigla![]()
Ege, mislimo na tebe![]()
Moj je savjet ići u bolnicu, pa ako je sve ok opet doma. Meni je isto otišao sluzni čep i imala sam povremene lagane menstrualne boli, nakon 2 dana otišla u bolnicu i otvorena 2 prsta, pa su me ostavili iako nisam baš bila za to(ali meni je to prvo). Popodne su mi nakon nagovaranja ipak probušili vodenjak i voda je već bila zelena. Nikad si ne bi oprostila da nisam ostala i da se do slijedećeg dana beba nagutala mekonijske vode.
Ili si već rodila..:?
cure drage![]()
joj, kad su prsti brži...
meni su trudovi bili takvi - bezbolni, stezajući, ali je ctg bio loš pa smo ipak završili s prokidanjem vodenjaka. i bilo sve gotovo za pola sata
Ege, Ege, Ege....
Pisala sam joj SMS ali nije mi otpisala... hm! Mozda ne moze.... jer zvjezdica dolaziiiiii :D![]()
novoga - nista![]()
par bezbolnih kontrakcija popodne i opet sve po starom... ma necu ja roditi jos danima...
to si ti mislila da je nama danas dosadno, ha?![]()
samo se ti odmaraj... doc ces brzo na red![]()
![]()
još malo ~~~~~~~~~~~![]()
Cure kak ste provele noć?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Egica, pa tek sad vidim...Izgleda da curica želi biti Škorpion.![]()
Kako je prošla noć?
Ili da odem pogledati na Čestitanja?![]()
U svakom slučaju jedno veeeeeeeeeelikoza smirenost i hrabrost! Čekamo curicu da dođe kad želi...
Egica sve najbolje ti zelim i moj savjet ti je idi u cetveronoski polozaj kao macka. To ti kaze uvijek koliko si daleko i olaksa ti, tj, bar je meni. Ako ti to ne olaksa onda si vrlo blizu finisu.
Svaka cast odluci da cekas start u miru doma svoga.
vibrrrrrr da namima nježan dolazak na svijet
![]()
![]()
![]()
Puno ~~~~~~~~~ i puno![]()
![]()
za mamu i malu zvijezdicu
ege, gdje si?![]()
mislim da se ege upravo ubacuje u kupku 8) .
kaže da je jutros osjetila prvi jači trud.
strpljenja cure, nje porod tekma ...
ege i zvjezdice, sretno vam i nježno razdvajanjei puno smirujućih vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ege draga, pa kako cu se sada maknuti od kompa![]()
Kaže, ništa, gornji trud je bio prvi i jedini. Morat ćemo se svi strpiti, mislim da zvjezdica još nije odlučila omirisati zagrebačku jesen....
samo polako, zvjezdica će doć kad bude spremna, ipak joj je to velik dan...upoznaje svoju mamu...![]()
E, sad si mi natjerala suze na oči...disciplina prvotno napisa
![]()
što dodati,Hajvi mi ote riječi iz ustams. ivy prvotno napisa
![]()
šaljem![]()
cure, divne ste mi, ali kod mene nista novog.
zvjezdica je odlucila jos malo biti kod mene![]()
Ajme, ti si još uvijek u komadu![]()
Aj' drž' se![]()
Ege, svaka ti čast na strpljenju, ja bi si već sama ušpricala drip.... Držim ti fige i javi sms-om kad stigneš.![]()
ovo ce nam biti najduze ocekivanje...
cekamo zvjezdicu repaticu![]()
egemama, ja sam mislila da već grliš svog...
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što ljepši porod
kako ti nama treniraš živce
(ja bi te već na drip stavila)
jesam vas, ha?![]()
...a kaj mislite kak je mene doktor i babice koje su bile sigurne da cu se jos te noci (s cetvrtka na petak) vratiti![]()
nema, mala zena zna sto hoce![]()
bez brige, necete dugo biti neinformirani kada se nesto dogodi
Žene, mala i velika,baš je lijepo da se ujedinjene još malo družite
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što ljepši porod!
Egemama, evo ti još malo ~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
Egica i od mene vibreeeeeeeeeee. Ako imas ulja namazi se dolje i masiraj se i ako imas naravno volje.
Ege, samo ti želim porod kakav i sama želiš i da uskoro grliš svoju curicu![]()
Ajme Ege, pa gdje sam ja bila da nisam uopće znala da si trudna i sad pročitam ovaj topic![]()
Ma tako sam sretna, presretna zbog tebe, neopisivo i jedva čekam da rodiš svoju malu zvjezdicu![]()
da se ne uzbudujete bespotrebno, jos uvijek nista i nikakvih naznaka da ce tako skoro.
nasla sam topic malo nize di linda pise za svoju prijateljicu koja je bila 6 cm otvorena danima, pa se tjesim da ipak nisam jedina.
vesnare![]()
Egemama rekla sam ja da ćemo ti i ja zajedno,eto vidiš kako me lijepo slušaš![]()
Ege, drži se! Želim da sve prođe super!![]()