-
kada ostaviti dijete prvi puta na čuvanju
Haj!! Molila bih da se jave mame, mene zanima kada je koja od vas prvi puta ostavila dijete na par sati ili na čitav dan na čuvanje npr. baki a da ona nije bila prisutna, u kojoj dobi djeteta??Kada se preporuča prvi put ostaviti dijete, npr. odvesti baki??
-
kada te viša sila primora na tu opciju 8)
kod mene je bilo nešto prije završetka porodiljnog a cjelodnevna čuvanja su uslijedila po mom povratku na posao tj. s navršenih godine dana djeteta
-
obzirom da si topic otvorila na podskupini 3-6 pretpostavljam da ti je dijete u toj dobnoj skupini. Ja moram priznati da sam petru prvi put ostavila mami na sat vremena valjda kad je imala nekih dva mjeseca, stoga mi se čini da se uopće ne moraš premišljati kada, kako, ako ostavljaš tako veliko dijete nekome apsolutno pouzdanom (primjerice baki koji spominješ).
-
mi smo poceli s nekih 15 mjeseci, ali svako dijete je slucaj za sebe. mislim da ovdje nema univerzalnog pravila.
-
Ema je prvi puta ostala s mojom mamom kad je imala cca 1mj, mi smo isli na opcinu odraditi papirologju. Na 1h i baka je dosla k nama. Njih dvije se zabavljaju, uspavljuju ili odu u setnju . . . ovisi koje je vrijeme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma