-
jak kasalj nakon nocnih podoja
F. mi jako kaslje, davi se, kao da ce povracati i glasno podriguje uz popratne zvukove iz unutrasnjosti trbuha nakon svakog nocnog podoja i to traje vec nekoliko dana.
U pocetku sam to pripisivala virozici koju je imao, no viroza je prosla, nos ne curi i po danu vise ne kaslje zadnja 3 dana.
Jel ima netko pojma sto bi to moglo biti. :?
-
Podizem
Nocas ista stvar 4 puta, tj poslje svakog podoja.
Ujutro dojili - nista. :?
-
mozda mu se slijeva sadrzaj iz sinusa direktno u grlo, pa kad doji i guta krene kasalj jer ga to davi?!
Moguce, to je kod nas slucaj, preko dana nema kaslja ni ujutro ali nocu kad bi se probudila (nekakav polusan) i dojila obavezno ti nekakvi napadi kaslja!
Trajalo cca 5 dana (vise puta), mi sada koristimo po preporuci homeopate, spray za nos -propolis od ESI, zelena magma (prasak za piti), echinacea kapi za oralnu primjenu ... i sve to cca 1,5 mjesec treba primjenjivati!
Ali kod E. je jako cest bronhitis nazalost! A, sve krene od nosa!
Pocinje curenjem iz sinusa, nekad curi nos nekad ne! Pa onda kasalj... najprije kratko klasljucanje, suho i bez iskasljavanja; a onda kad pocnemo s nekom terapijom, razrijedi se ta sluz pa krene iskasljavati, ... Ako nista ne poduzmemo (ili ne reagiramo na vrijeme ili ne spricamo nos)onda dobije obavezno bronhitis!
Pa neznam... mozda najbolje da odete kod dr. ? :?
-
Bili smo kod pedijatra. On kaze da nocni kasalj moze potrajati i do 3 tjedna nakon viroze i da mu se javimo ako ne prodje do tada.
Ne znam malo mi je to cudno... pogotovo to jako podrigivanje koje prati kasalj.
Nosic je cist, a ja jos za svaki slucaj navecer naspricam i provjerim ima li sta sadrzaja za povuci - nema.
Dajem mu Echinaceu, ne znam sta jos napraviti.
-
ma neznam..
meni je to strasno, kad u tom polusnu krene kasljeti... svaki put se shokiramo i MM i ja!
A podrigivanje, hm... mozda jednostavno od kaslja , pa sve skupa kako doji i kaslje pa proguta zraka?
Ma, i mojoj je nos cist i prohodan ali cesto kaslje, ustvari mi se navlacimo s tim prehladama vec 1,5 god. !!!
Najprije kod pedice, pa po bolnici (hitna..), pa na kraju na homeopatiji i to nam se pokazalo najuciknkovitije, a na kraju i najpovoljnije rjesenje (i ovako i onako, stalno smo kupovali neke sirupe, ... pa bolovanje..).
eto kod nas taj sadrzaj iz nosa ide u grlo, a ne na nos !?
Ma lijepo ti se to sve vidi na pregledukod homeopate, ova nasa ima uredjaj, pa ti bas prikaze koliko je sto zahvaceno!
Jar kad ju pregleda kaze da je standardnim pregledom (kao kod pedice..) sve ok, super! Ali nakon pregleda tim uredjajem bas i nije sve tako sjajno.. Tako da taj nos mi kapamo evo i sada, iako ne kaslje (povremeno se zakaslje nocu ili kad se rasplace, zatrci..) a uopce ne smrce niti nos curi !!
Neznam sto bih ti rekla.. :/
mozda da odete kod nekog homeopate?!
-
Pedijatar kod kojeg idemo ovdje u Becu bavi se osim pedijatrije i homeopatijom i akupunkturom. No nije ga pregledao pomocu nikakvog uredjaja. Samo ga je poslusao, pogledao grlo i usi.
Hm, nisam ni znala za taj uredjaj, inace bih ga bas pitala zasto ga ne pregleda time.
Ne znam sta cu.
Najbolje da pricekam jos par dana pa cemo vidjeti...
-
hm.. neznam!
A, taj uredjaj:
kutija na koju je prikljucen laptop ima slusalice (kao one velike multimedija, za slusati muziku) koje su na glavi (usima) i dobiva tocne informacije od vitalnih organa po cijelom tijelu i te informacije se usporedjuju sa normalnim vrijednostima, te se na osnovu toga ispise dijagram - stanje organizma i vidi se graficki prikaz (slika tijela) na monitoru... ma tesko mi za objasniti..
Uz to ide jos jedan uredjaj - bio vega test (ili tako nekako) a ima metalni nastavak kojim se ispituje dodirom na jagodicama prstiju noge)
Sve skupa malo neobicno ali meni se svidja kako sve to skupa sljaka!
Ma najbolje da sama procijenis !!!
Pozdrav i zelim vam sve najbolje
-
Hvala
-
-
Podižem. M ima 16 dana, a zadnja 4 dana nakon podoja podrigne i zakašlje nekoliko puta te ispusti neobičan zvuk. Brine me taj kašalj. Je li on normalan nakon podoja u tako malih beba? U drugim situacijama ne kašlje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma