Citiraj limunko prvotno napisa Vidi poruku
Nemojte ići kod nje, bježite.
.
zao mi je sto ovo nisam procitala prije nego sam svoj Zmajceka prijavila kod nje.
Zena je totalna katastrofa. istina, svi pregledi traju manje od 5 minuta, a do nedavno je uz nju u ordinaciji bila ona lajava sestra koja je u biti bila ta koja je govorila dijagnoze (i jako jako bahata i bezobrazna)
sad je druga sestra, pa se samo jos vise istaknula nesposobnost doktorice.
moj slucaj:
u subotu ujutro zavrsimo u Klaicevoj na hitnoj - Zmajcek ima uzasne napadaje hripavog kaslja. naprave krvnu sliku, poslusaju ga - laringitis. kazu da u ponedjeljak odemo kod svoje doktorice.
u međuvremenu, Zmajcek zakuri, temperatura mu se krece izmedju 38,5 - 39,5, nekako je pokusavam skidati.
odemo jucer kod doktorice, koja gleda nalaz iz bolnice na kojem pise da dijete ima laringitis, gleda krvnu sliku, pregleda ga tek toliko (ledja uopce nije poslusala), pogleda uho i kaze da dijete ima najobicniju virozu i da sa cepicima skidam temperaturu.
danas, nakon cetvrte po redu neprospavane noci, opet zovem doktoricu i ponovim joj sve to, da bi mi rekla neka dodjem sa malim da mu se izvadi krv...
i danas, odjednom ona vidi upalu uha, a ne vidi laringitis niti ne slusa pluca, a dijete se gusi, hriplje i skripi mu u plucima dok dise.
zasto ta zena nema volje za poslom, ne znam, ali pod milim Bogom ne zna nista. da ne govorim o tome kako napise doznaku za bolovanje koju ja moram nositi svojoj doktorici, koja mi cak nije htjela niti napisati bolovanje na temelju njezinog papirica...
gdje se moze prijaviti takav doktor?