Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Šta da radim?

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Šta da radim?

Jel problem da mi netko da konkretan odgovor na onu zavrzlamu u centru koja je sad maknuta na - djecu sa posebnim potrebama -???

Da kontaktiramo pravobraniteljicu za djecu ili što drugo ???

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Žao mi je zbog naslova ...

Zašto je tema maknuta na drugi dio foruma? :? jer na poslijednje pitanje NISAM dobila pravni odgovor - ŠTO URADITI nakon onakvih postupaka?
    Ili nije bitno???? :?

I što znači onaj smajlić - da sam prekršila pravila foruma ... Nisam navela nijedno ime i prezime - isključivo djelatnost i naziv ustanove u kojoj se ta djelatnost obavlja.

Dakle...ne znam u čemu je problem ?
    U formulaciji,intonaciji ili možda u uvjerenju?
    O mirovinama,plaćama,osiguranjima,kreditima itd ... je napisano toliko pitanja i odgovora i nitko ih nije nigdje maknuo - po čemu je pitanje vezano uz dijete s posebnim potrebama koje treba rad u ustanovi - ne bitno ? :?

Umjesto sažaljenja ili ne znam ti ja više čega - samo sam tražila - odgovor i mišljenje na ovom dijelu foruma!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

andrij, pričekaj malo.

pitanje si bila postavila kasno sinoć, a naša minnie (a i druge cure), vikendom možda malo dulje spavaju. Ili nisu uopće na netu.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

po čemu je pitanje vezano uz dijete s posebnim potrebama koje treba rad u ustanovi - ne bitno ?
    Naravno da nije nebitno, to su itekako bitna pitanja, zato i postoji podforum Djeca s posebnim potrebama, između ostalog i da bi forumaši lakše dolazili do odgovora u komunikaciji sa drugim forumašima kojima je ta tema bliska.

Mi nemamo na forumu pravnike koji se razumiju u sve moguće segmente prava, pa po toj procjeni se i razvrstavaju teme na određene podforume. Mišljenja sam na ćeš na Djeci s pp prije doći do kvalitetnog odgovora, nadajući se da će ti se javiti i forumaši koji su se susretali sa sličnim problemima i imaju iskustva oko toga.

Imaš pp.

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Roditeljima djece sa pp trebaju ljudi koji će im pomoć,a koji nemaju takve probleme - zbog bistrijeg uma i realnijeg pogleda na situaciju...

Ja želim da se roditelji koji nemaju djecu sa pp uključe i da mi pomognu savjetom - dvoje je uvijek pametnije od jednog.

Hvala svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •