Jel problem da mi netko da konkretan odgovor na onu zavrzlamu u centru koja je sad maknuta na - djecu sa posebnim potrebama -???
Da kontaktiramo pravobraniteljicu za djecu ili što drugo ???
Jel problem da mi netko da konkretan odgovor na onu zavrzlamu u centru koja je sad maknuta na - djecu sa posebnim potrebama -???
Da kontaktiramo pravobraniteljicu za djecu ili što drugo ???
Žao mi je zbog naslova ...
Zašto je tema maknuta na drugi dio foruma? :? jer na poslijednje pitanje NISAM dobila pravni odgovor - ŠTO URADITI nakon onakvih postupaka?
Ili nije bitno???? :?
I što znači onaj smajlić - da sam prekršila pravila foruma ... Nisam navela nijedno ime i prezime - isključivo djelatnost i naziv ustanove u kojoj se ta djelatnost obavlja.
Dakle...ne znam u čemu je problem ?
U formulaciji,intonaciji ili možda u uvjerenju?
O mirovinama,plaćama,osiguranjima,kreditima itd ... je napisano toliko pitanja i odgovora i nitko ih nije nigdje maknuo - po čemu je pitanje vezano uz dijete s posebnim potrebama koje treba rad u ustanovi - ne bitno ? :?
Umjesto sažaljenja ili ne znam ti ja više čega - samo sam tražila - odgovor i mišljenje na ovom dijelu foruma!
andrij, pričekaj malo.
pitanje si bila postavila kasno sinoć, a naša minnie (a i druge cure), vikendom možda malo dulje spavaju. Ili nisu uopće na netu.
Naravno da nije nebitno, to su itekako bitna pitanja, zato i postoji podforum Djeca s posebnim potrebama, između ostalog i da bi forumaši lakše dolazili do odgovora u komunikaciji sa drugim forumašima kojima je ta tema bliska.po čemu je pitanje vezano uz dijete s posebnim potrebama koje treba rad u ustanovi - ne bitno ?![]()
Mi nemamo na forumu pravnike koji se razumiju u sve moguće segmente prava, pa po toj procjeni se i razvrstavaju teme na određene podforume. Mišljenja sam na ćeš na Djeci s pp prije doći do kvalitetnog odgovora, nadajući se da će ti se javiti i forumaši koji su se susretali sa sličnim problemima i imaju iskustva oko toga.
Imaš pp.
Roditeljima djece sa pp trebaju ljudi koji će im pomoć,a koji nemaju takve probleme - zbog bistrijeg uma i realnijeg pogleda na situaciju...
Ja želim da se roditelji koji nemaju djecu sa pp uključe i da mi pomognu savjetom - dvoje je uvijek pametnije od jednog.
Hvala svima![]()