Zna li tko koliko iznosi naknada koju dodjeljuju gradovi i gdje se podnosi zahtjev i šta je potrebno sve od papirologije? (da li to još uopće funkcionira?)
Zna li tko koliko iznosi naknada koju dodjeljuju gradovi i gdje se podnosi zahtjev i šta je potrebno sve od papirologije? (da li to još uopće funkcionira?)
Pa nije moguće da niko nezna![]()
![]()
mislim da je 1000 kn, moras se javit u svoj kotar kojemu pripadas, oni ce ti rec sta ti sve triba
Ne može se općenito odgovorit. Svaki grad ima drukčije (novce i papirologiju). Za Zagreb npr. sve piše na web stranicama grada.Astralis prvotno napisa
P.S. Glede potpisa: I meni je doc. odredio termin bio prije nove godine, ali je moja računica ispala točnija.![]()
Dalm@ prvotno napisa
Ma i ja mislim da je moja točnija jer smo hopsali točno 4.4. i tad mi je po grafu točno negje počela O (prije toga se nismo vidili 15ak dana jer smo bili trenutno razdvojeni, a i kasnije od pustih obaveza nismo imali priliku ništa raditi pa sam za datum sigurna) a implantacija je bila 7.4 jer se tad pojavilo vrlo malo krvi kad sam se obrisala i to je bilo to
Tako da ja računam 4.1. da ćemo povećati broj ukućana
![]()
E saznala šta je potrebno za te ˝gredske˝ naknade :D bar što se tiče Splita:
Javiti se svom kotaru gdje pripadate i donijeti djetetov izvadak iz matične knjige rođenih i svoju kopiju osobne iskaznice, te onda tamo popuniti nekakav formular.
Eto pozdrav![]()
u Bolu je 5000 kn!
spli 1000 kn ili 1200 kn, ne znam tocno
eto neznam gdje bi javila, cini mi se ovdje prikladno, pa dodajte na popis gradova
opcina tkon takoder po novom dodjeljuje 1000 kn za novorodence :D
Draga Astralis, prosurfaj malo po netu i naci ces sigurno puno iformacija.Ja znam za Zagreb, za Split nemam pojma, ali vjerojatno to isplacuje Ured za javno zdravtsvo i socijalnu skrb kao i u Zagrebu, pa probaj to upisati u google.
Ja sam malenu prijavila u Crikvenici, još uvjek nije uplaćena ona jednokratna pomoć od 1000kn. (Ella ima sada 5 mjeseci)![]()
Evo baš danas na site-u rode na naslovnici piše da je za Split 1200 Kn ta naknada od gradaIrena001 prvotno napisa
![]()
A to Zrinka za Bol ne mogu vjerovati :shock: 5000, ako nije kao u Zg da moraš biti prijavljen tamo 5god. idemo se prijaviti na Bol 8)
Ma ako je tako svaka im čast, bar bi za otoke trebalo najmanje toliko izdvajati jer znamo svi koliko mladi odlaze sa otoka :/
cao drage mame
ja bih molila ako netko zna koliko iznosi naknada za rođenje prvog djeteta u Bjelovaru?hvala
Mi smo iz Zg odselili u Veliku Goricu,pa nas isto zanima imaju li oni kakve poticaje?