-
Kada će opet biti pregled autosjedalica u Zg
Kada će opet biti pregled autosjedalica u Zg?
-
sprema se u 11tom mjesecu
-
-
pregled je u subotu, 18.11.
vidimo se!
-
PLIZ... može malo više informacija... MM i ja pratimo stalno ovih dana kad će biti pregled u Zagrebu i niš... Sad hvala Bogu da pratim i forume stalno vidim da će biti u subotu ali na stranicama Rode niš ne piše... mislim u najavi vjesti...
Znači bit će ovu subotu u Heinzelovoj na parkiralištu MUP-a jel tako?
Od koliko do koliko sati.... pliz...
Thanx
-
-
Osoblje foruma
Heinzlova, parkiralište MUP-a, od 10 do 13.
-
Puno hvala, vidimo se !!!
-
-
-
-
daj, kaj glupa :shock:
bar smo se nasmijale
-
bogme jesmo, kaj je... je....
tresnem ga ja tu i tamo uopće ne razmišljajući... al to je sad tak... Bit će mi dijete jako pametno očito :D
-
danas ne mogu doći na testiranje AS
oće li biti još koje prije nove godine u zg?
-
vjerojatno ne prije sijecnja. u stvari, skoro sigurno ne.
-
-
:D ej drustvo,toncek i ja smo se vratili s testiranja AS.bilo je super.tete su man popravile zarolane remene,narihtale stolicu,objasnile zasto ne u jakni u stolicu i kako,toncek je jurio ko sumanut i nitko ga nije mogao zautaviti,pa je dosao moj stari frend mario-sigurna voznja,i malog stavio u auto-majstor je mudri sjedio i okretao volan sav vazan.probali smo sjedalčicu,vezali se pozdravili sve,dosli kuci ,papali i malisa je u kondacu sav umoran zaspao odmah
. puno hvala svima,bili ste super.,hvala andrei i damjanki. nadam se da ce curica koja je u bolnici brzo ozdraviti i dragi moji slijedeci put svi na pregled
-
jassi,
Tonček je brz ko munja, ja sam i zaboravila kako je to trčat za djetetom, jedva sam ga uhvatila.
-
-
ah da ...........dobro jos trcis mila
8)
-
a hoće li biti pregleda autosjedalica u Zg u 12. mjesecu?
-
debeljucka, u 12. nema pregleda tek u prvom.
prati obavijesti na portalu i forumu.
-
a kada je u prvom?
ja bih došla jer ne mogu nikako namontirtai sjedalicu kako treba, pa mi je jakooooooooo potrebna vaša pomoć!
-
Ima li kakve šanse za skori pregled AS u Vž ili u Čk?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma