Meni je to uzasno puno antibiotika sto su vasa djeca popila. :/

Moja djeca, Annabel npr je bila stalno bolesno djete. Mislim non stop bolesna a za ovih 7 godina je popila mozda od 5-7 antibiotika, a od toga mozda dva od kad su joj sa 4 godine odstranjeni krajnici i treci krajnik. Znala je biti bolesna uzasno a nebi dobili antibiotik. Tad sam mislila da su ludi, mslim ljecnici a sad mislim a valjda su znali ipak bolje od mene.

Noah je prve dvije godine bio konstantno bolestan. Krene u oktobru i bolestan je do maja. Kasalj, nos ma zivi uzas. On je za 4 godine koliko sad ima popio jedno 5 antibiotika. S dvije godine su mu uklonjeni krajnici i treci krajnik i zbog cestih upala uha i nakupljanja tekucine iza srednjeg uha ugradjene ventilne cjevcice(koje su same ispale poslije godinu i pol).

Od operacije je popio dva antibiotika(koje sam uracunala u tih 5) jer je dobio uzasne upale uha izazvane neprestanim problemom s nosom koji je trajao dva mjeseca. Da vi samo vidite sta iscuri kod upale uha. Pa to je zivi uzas. Mi smo mogli vidjeti jer je imao cjevcice i to bi sve iscurilo van.

Kod zadnje upale koja je bila u maju ove godine curio je gnoj pa sigurno 10 dana a pio je sumamed.

Neznam. 15 antibiotika u godinu dana zahtjeva, po meni barem, naci razlog zasto je djete tako cesto bolesno. Vise od 7 upala uha godisnje, zahtjeva posjet otorincu jer to niti jedno djete nebi trebalo dozivjeti.