još jedno pitanje od mene..
e ovako mene još zanimaju iskustva oko toga da li se vi čuvate prilikom sexa, mislim kakvu zaštitu koristite, tablete, ili gummy gummy, ili se pak držite one stare poslovice "vadi ga na vrijeme"
još jedno pitanje od mene..
e ovako mene još zanimaju iskustva oko toga da li se vi čuvate prilikom sexa, mislim kakvu zaštitu koristite, tablete, ili gummy gummy, ili se pak držite one stare poslovice "vadi ga na vrijeme"
Obavezno prezervativi.
gummy gummy![]()
marta prvotno napisa
![]()
s ovim bih se složila
Baš to! No...mi planiramo ionako još bebača....pa ak se desi koji mjesec ranije nije toliki bed!mommy prvotno napisa
![]()
Bez vađenja mi je trebalo "samo 7 godina" da ponovno zatrudnim, sad s vađenjem mislim da su šanse za novu trudnoću minimalne za nekoga kome su rekli da prirodnim putem nikad neće imati dijete. MM ga ipak vadi na vrijeme jer misli da nakon dvoje djece koja su ipak došla prirodnim putem, ima čarobnu stvar.mommy prvotno napisa
![]()
A siroče ne kuži da čarobnu stvar u biti imam ja.
![]()
Kod mene je od odluke od bebe do trudnoće prošlo točno 3 dana :shock: , ni na kraj pameti mi nije bilo da ću odmah ostati trudna. Ne bih baš odmah novu bebicu, pa me malo frka i da samo gumice nisu dovoljne ...
Nabavila sam progesteronske pilule (mini-pill), ali ih još nisam počela koristiti. Pričekat ću još mjesec dana.
MM i ja se od kad se znamo čuvamo metodom "vadi ga na vrijeme". 6 godina. Prvi put sam ostala trudna kad "smo" ga prestali vaditi i to u roku 2 mjeseca. I sada smo ga opet prestali vaditi, pa ćemo vidjeti kako će to brzo biti ovoga puta.
"vadi ga na vrijeme "uzrokuje psihicke probleme kod muskaraca!!!!![]()
Zar vi niste ionako rodeni sa takvim problemima ?![]()
meni nikad nije bilo jasno kako netko može upražnjavati sex na taj način, meni je to totalna koma.mommy prvotno napisa
dobri stari durex je nama uvijek bila bolja opcija![]()
:?daddycool prvotno napisa
To, da se uče samokontroli![]()
potpisujemanek prvotno napisa
staviš gumicu i udri brigu na veselje :D
meni te gumetine ubiju svu spontanost, al hebi ga![]()
uh, ja mrzim gumice i da, baš ubije spontanost, ali kod "vadi ga na vrijeme" MM zna biti jaaaako sretan...he,he valjda znate na kaj milim....![]()
Da sretan, cvate od sreće!spooky prvotno napisa
Glas za "vadi ga na vrijeme" i otkivajmo nove dimenzije sex života.![]()
imaju i gumice svojih carispooky prvotno napisa
samo ih treba otkriti.
dolega :shock:
![]()
Ne znam , meni metoda "vadi ga na vrijeme" zvuči jako frustrirajuće.
Oooo nije nije! Pogotovo njemu.![]()
ma meni gummy gummy je nešto najgluplje,nije ni približno isti osjećaj a tko zna i jeli učinkovito kako . . a uostalom da nešto od 20kn je tako učinkovito sumnjam. govorim to jer sam bila na predavanjima gdje su doktori rekli da što reklamiraju samo nas gone da kupujemo. jer valjda toliko su sitni spermići da treba poseban materijal da sprječe ulazak a ovo što mi kupujemo od 20kn-50kn valjda je dokazano da spermić kroz kondom može proći isto kao i čovjek kroz vrata..
E pa sad neznam koliko tu ima istine ali ... valja uzeti i to u obzir!
meni je osobno trebalo da zatrudnim pune 2godine, a nismo koristili nikakvu zaštitu niti smo se držali tog "vadi ga na vrijeme" jer silno smo željeli dijete i eto tek nakon 2 god.a sad mi je bed pošto sam tek rodila a carskim pa mi nije pametno brzo roditi par godinu dana
a da nisu to neki crkveni doktorimommy prvotno napisa
kondom je učinkovit 97%, i štiti od boleština
mi smo ih koristili 1-2g i kad smo odlučili napraviti bebu odma sam zatrudnila
meni su najdraži oni Select s raznim mirisima bojama i okusima 8)
a čuj nemam pojma.. ja znam da ja nisam doktorica..
ja se nisam nikako čuvala ama baš nikako 2goda tko će znati kad mali vražićak uleti
![]()
![]()
Meni isto palo na pamet.MGrubi prvotno napisa
Mi smo koristili kondome 5 godina (cijena 13kn za 6 komada), a kad smo se odlučili, ostala sam trudna isti mjesec.
10 godina kondomene želim ni računati koliko para
kad smo prestali trebalo nam je 3 mjeseca
pa vode te u carstvo sexaDia prvotno napisa
![]()
kak može biti gnjavaža išta povezano s uzbuđenjem i strasti? naravno da sve ima svojih čari. 8)
mi smo prije trudoce isto koristili kondome, a trebalo je skoro godinu i pol da zatrudnim.
kad sam bila mlada onda mi je i seks s kondoom bio super, al sad sam se pogospodila, pa mi se vise nece s kondomom.
tako da cak i kad dorian spava, i meni dode zelja, odmah mi i splasne kad se sjetim kondoma. mozda i mi probamo tehniku vadi ga na vrijeme, ali poznavajuci mog muza pretpostavljam kak bi to zavrsilo, na vrijeme, aha![]()
zakljucak: seks 0 bodova![]()
Jao! Pa kako 0 bodova?
Pa sex je pokretać svega. Bez sexa se nemre normalno funkcionirati.
živio govornik!rinama prvotno napisa
![]()
mene je strah tog prvog puta nakon poroda, pošto ne znam kada se šta u mom tijelu odvija do daljnjeg, ne želim odmah opet ostati truna, niti riskirati! znači gummy gummy...no opet, ne želim si otežavati taj ionako težak prvi put sa gumicom...najrađe bi čekala dok ne dođe vrijeme za staviti spiralu (znači prvu mengu - a to može potrajati!). tako razmišljaući odgađam sve aktivnosti do daljnjeg. nadam se da mm ovo neće pročitati.
mene je strah tog prvog puta nakon poroda, pošto ne znam kada se šta u mom tijelu odvija do daljnjeg, ne želim odmah opet ostati truna, niti riskirati! znači gummy gummy...no opet, ne želim si otežavati taj ionako težak prvi put sa gumicom...najrađe bi čekala dok ne dođe vrijeme za staviti spiralu (znači prvu mengu - a to može potrajati!). tako razmišljaući odgađam sve aktivnosti do daljnjeg. nadam se da mm ovo neće pročitati.
ja isto tako kažem. Meni je to sredstvo za održavanje psihofizičke ravnoteže...rinama prvotno napisa
8)
Da baš imaju čari, osobito kad si alergičan na lateks kao npr. ja, pa poslije si tam dolje sav naotečen i sve te svrbi nekoliko dana, pa se onda počne koža guliti, brrrr kad se sjetim kako mi je bilodolega prvotno napisa
.
Spiralu neću ni u ludilu jer ima dosta nuspojava i mogućih komplikacija, a da ne velim da je po meni ona sredstvo za abić, a ne za sprečavanje začeća. Dijafragmu mi je komplicirano stavljati nikad nisam bila s time spretna, a i ona pjena peče MM-a. Pilule više ne smijem piti. I recite vi meni kaj onda da ja koristim ? Po meni, ostaje samo ova opcija vađenja na vrijeme, a nisam primjetila da je MM zbog toga frustriran. Mislim da bi više bio frustriran kad ne bi bilo sexa.
I ja, a sto se tice sigurnosti. . . spirala. .Vrijeska prvotno napisa
amelie, smetaju li ti sve marke kondoma? mm je imao problema s jednom, pa smo prešli na drugu...
potpisujemAmelie32 prvotno napisa
![]()
ja isto nebi spiralu, za dijafragmu smatram da nije za mene tak nekaj,
na pilule nebi jer bi jos jednu bebu...al ne bas sad odmah)
gumice su mi katastrofa...
i sta ostaje?!
ostaje ti izgradit berlinski zid na sred krevetatime se ja prijetim MMu
ostaje ti izgradit berlinski zid na sred krevetatime se ja prijetim MMu
A zašto ne bi pilule? Kad se odlučite za bebu, dovoljan je 1 mjesec pauze, neki gin kažu da ni to nije potrebno. Naravno, ako se gin složi da nemaš zdravstvenih problema zbog kojih ih ne bi smjela uzimati.Dia prvotno napisa
ja sam ostala trudna s Jankom na piluli. pila sam je redovito, sve po PS-u, bez proljeva, povraćanja. događa se - reko ginić, jedna od 2%. baš im više i ne vjerujem, ali sam ih pila i drugi put... ovaj put sam ostala trudna isti ciklus nakon prestanka uzimanja pilule... ili sam ja super plodna ili su mi umjesto pilule prodavali placebomartinaP prvotno napisa
![]()
Do bebe nam je trebalo 3 meseca, a do tada smo isli metodom "vadi ga na vreme". Evo proslo je mesec i po od porodjaja i jos uvek ni jednu metodu nismo primenili.![]()