Još jedno pitanje za moju frendicu sa bebačem od 2 mjeseca - maleni je dojen (samo dojen), vesel, zdrav, sit, ne plače, uredno spava, na prvom pregledu težina veća za kilu.... Beba za poželjeti. Jedini problem je što od početka ima problema sa stolicom. Par puta se dogodilo da nije kakio po 3-4 dana. Jučer mu je po preporuci pedijatrice nakon 20 dana ne kakanja :shock: stavila glicerinski čepić. Ja sam pala u nesvijest kad sam čula da može toliko dugo ne kakiti. Dr joj je rekla da se to može dogoditi i da je izgleda naslijedila od nje jer i ona ima velikih problema. Ona je malo zabrinuta jer šta će tek biti kasnije. Inače stolica kada je ima je normalne smeđe boje, često prducka :D . Ima li tko kakav savjet?

.... Beba za poželjeti. Jedini problem je što od početka ima problema sa stolicom. Par puta se dogodilo da nije kakio po 3-4 dana. Jučer mu je po preporuci pedijatrice nakon 20 dana ne kakanja :shock: stavila glicerinski čepić. Ja sam pala u nesvijest kad sam čula da može toliko dugo ne kakiti. Dr joj je rekla da se to može dogoditi i da je izgleda naslijedila od nje jer i ona ima velikih problema. Ona je malo zabrinuta jer šta će tek biti kasnije. Inače stolica kada je ima je normalne smeđe boje, često prducka :D . Ima li tko kakav savjet?
Odgovori s citatom
:D