Isto srednja struja; otvaranje pelene, bodrenje, cue, pišanje nad lavandinom/u kadu/u grmlje počeli u toj nekoj dobi od šest ili sedam mjeseci. Prije toga bi je znali sat, dva puštati golu na prostirci, pa bi pišala ili kakala pod sebe. Dok nije počela samostalno sjediti, ali ponekad i sada (imamo 15 mjeseci), pridržavala bih je iznad lavandina na način da bi bila u poluležećem položaju, moje ruke ispod koljena i oko prsa, lagano raširene nogice. S vremenom se počela sama oslanjati na noge, doslovno stajati u lavandinu ili kadi. Ili u grmlju. Zadnjih mjesec, dva koristimo tutu, ali je njen odnos prema tuti dosta ambivalentan; ponekad joj se sviđa jer ja sjedim na zahodu i pišam, a ona sjedi na tuti i piša. Opet, ponekad se ljuti jer ne vidi kako proizvodi izlaze. U svakom slučaju, uvijek mašemo kada ode pišalina u sifon ili izlijem u wc.
Kad sam sama s njom čitav dan nam ne treba pelena.
Bez pelene smo noću od nekih deset mjeseci. Odnosno, ne piša noću od tada.
Tata kuži kada će pišat ili kakat, ali je rijetko stavi na neko određeno mjesto. On kaže da ga ona ne pita da je stavi negdje, nego samo kazuje što radi.