1. Kaleb (počeli 3 dana prije 7 mjeseci)
2. Enea (poceli s 5,5 mjeseci)
3. Manuella (počeli sa 6 mjeseci i par dana)
4. Max (počeli sa 7 mjeseci)
5. Tin (počeli s 5 mjeseci)
Od početka Tinu dajem znak kad kaka (nešto slično njegovom zvuku napinjanja) i govorim kakaš, a kad bi kod presvlačenja piškio govorila bih mu piški. Mi smo dakle srednja struja (noć mi se nakako čini nemogućom misijom, bar za sad).
Od prije nekih dva tjedna koristimo tutu i to na način da ga čim se probudi jurim staviti na nju. Pridržavam ga ispod pazuha i naslonim na sebe (kad mi dozvoli) i dajem stenjajući znak plus popratim kakanje sa kakaš i piškenje sa piški. Za sada nam ide super :D i ja sam ful zadovoljna jer prepoznaje moj znak, a već kuži i položaj pa ako ga skidam u tom položaju već počne piškiti. Primjećujem da su pelene puno lakše i da manje piški u njih, kao da čeka da ide piškiti na tutu. Što se tiče kakanja on vrlo brzo iza prvog stenjanja počne kakati tako da moram brzo reagirati. Za sada uspješno kakamo ( ulovili smo skoro svako, samo tata nije još tako brz kao mama) i on se svaki put kad mu dajem znak napinje i za kakanje i za piškenje (pa ako ima šta za izbacit to i izađe van).
Moja je želja da ga uspijem naučiti na tutu i time i olakšam put do odvikavnja od pelena jer mi ne koristimo platnene(a želim svom djetetu da što kraće pati u plastici).
Inače po fotkama vidim da mnogi proljetni tutaši i tutašice imaju istu crvenu tutu kao i mi. Pravo smo pleme.

).
. Pravo smo pleme.
Odgovori s citatom