Podižem malo ovaj topic - jest da je na 0-1, ali bezveze mi je otvarati novi samo zato što nije na 1-3.

Zanima me kako stojite s tutom vi malo veći, 1+?

Kaleb sa svojih nepunih 15 mjeseci ujutro nakon buđenja piški i kaka u tutu (baš čeka na tutu, neki dan sam ga stavila tek nekih pola sata nakon buđenja i tek kad sam ga stavila je obavio svoje) i još jednom ili dvaput tijekom dana se popiški (ja ga stavim kad mi se čini da bi se mogao popiškiti - npr., nakon popodnevnog buđenja - u 90% slučajeva se popiški).

Stavljam ga na tutu iz dva razloga - prvo jer kaka uvijek ujutro, pa mislim da mu je puno lakše iskakati se u tutu nego u pelene - npr. u pelene je kakao u par navrata po malo, a u tutu sve istovari odjednom, a drugo jer želim da mu tuta bude nešto normalno, a ne da dobije fraze kad ga s dvije godine stavim prvi put na nju.
Žao mi je što se nisam više trudila dok je bio manji...Nakon što sam ga s 7-8 mjeseci stavljala na tutu, zanemarila sam to do prije mjesec dana...Sad smo mjesec dana redoviti, baš svaki dan.

Kako je s ostalima?

Btw, može li moderatorica prebaciti ovu temu na 1-3 i malo modificirati naslov (1+), sad me baš zanima za ove malo veće.