Results 1 to 4 of 4

Thread: osiguranje sanitarno-tehnickih uvjeta

litala's Avatar

Default osiguranje sanitarno-tehnickih uvjeta

zanima me gdje su propisani sanitarno-tehnicki uvjeti skole i okolisa skole, zna li tko?

kako je rjeseno ciscenje neposrednog okolisa skole od, recimo - upotrijebljenih sprica (onih narkomanskih, primjerice ), praznih limenki i staklenih boca alkoholnih pica i sl. stvari za koje definitivno ne bih voljela da djeca dodju u kontakt s njima...

flower's Avatar

mislis na dvoriste skole? - za to je duzna skola, imaju pravo na zaposljavanje osobe na odrzavanju vanjskog prostora.
    sanit-teh. uvjeti su propisani standardom skole - posaljem ti na meil.

Quote Originally Posted by flower
    mislis na dvoriste skole? - za to je duzna skola, imaju pravo na zaposljavanje osobe na odrzavanju vanjskog prostora.
    U praksi to izgleda tako da tete čistačice izađu prije nastave i pokupe sve što nađu u dvorištu. Isto je bilo i kod nas u vrtiću, sad i u školi pa mi je M. donijela iz vrtića plastičnu špicu doma. To mi je skratilo život za godinu dana sve dok nisam utvrdila da je šprica stara i nema igle. Bila je, naime, u pješčaniku.

litala's Avatar

hvala flo

mislim bas na prostor oko skole, koji nije ogradjen fizicki, ali jest u vlasnistvu skole. ima i suma koja je idealna za te neke nocne kategorije posjetitelja koji ostavljaju svakakav infektivni otpad za sobom a djeca u njoj provode odmore i cesto neko vrijeme poslije nastave...