-
Osoblje foruma
-
prekrasna slika
-
divno, divno!
meni odmah budi zelju za jos jednim!
cestitam i uzivajte!
-
savršeno
-
prekrasno
-
Ma slike su prekrasne, neznam kaj bi rekla.... tako opušteno ... malešni sa "trubicama" šeta.. divna beba...
-
Tako prekrasno jednostavno, tako jednostavno prekrasno.
Idem tuliti.
-
-
Ajme, meni je danas na e-mail stigao link s tvog poroda (od zajedničke poznanice)!
Čestitam od
cijeloj obitelji, pogotovo braci i seki, a maloj buhtlici želim dobrodošlicu.
-
čestitam na dečku prekrasnog imena, naježila sam se dok sam gledala slike! najdraža mi je ona na kojoj veliki braco mazi malog, tek rođenog bebača.
-
-
blago tebi i tvojoj bebici
cestitam na tako prekrasnom porodjaju
i lepom decaku sa lepim imenom.
-
-
prekrasno
-
-
-
divno, jednostvano divno
i da, marama-vaga je super
-
ajme koje lijepe slike!
cekamo i opsirniju pricu kako je sve proteklo
pusa svima!
-
Osoblje foruma
-
feeeenomenalnooo!! :D
prekrasno... jedva cekam cijelu pricu.
i da opet rodim.
-
Predivni ste svi!!!!
Naježena od dragosti razmišljam kako će to biti a trećim.
-
ma glasam za porod kod kuće, kakva bolnica, i to još uz babicu koja ima 9 djece, ima li što bolje za poželjeti ..
-
Fotke su stvarno prelijepe! Hvala ti što si podijelila s nama tako predivan trenutak u životu svoje obitelji
-
Ajme meni tek sad vidim ovo. nelitza oprosti,oprosti!!
čestitamo ti od srca na malom pišuljincu i na prekrasnom porodu. vidiš da je sve super završilo.
fotke su divne, baš ste nas raznježili s obiteljskim prizorima- tako bi trebalo ustvari biti, da svi budu zajedno na porodu. da djeca osjete radost rađanja novog života pa sve to ne bi bio bauk jenog dana kad se i oni nađu u toj ulozi.
slika kako Grga mazi bracu je nešto najljepše!
-
da djeci porod ne predstavlja bauk, dovoljno bi bilo kada im mame ne bi imale traumatične, nego ovako lijepe porode.
pa bi im umjesto horor priča prenosile jednu sasvim drugu vibru i sliku o porodu
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma