-
Mara, sad si spomenula Nove dvore kod Zaprešića, ja sam svojedobno obilazila i Hoto i Zaprešić, kad nas je ulovila selidbena groznica.
Meni je Hoto koncept ok i boli me briga za komentare o getoizaciji, sve se svodi da si život urediš onako kako ti odgovara.
Stanovi su mi krasni, kada sam išla na razgovor, postojala je mogućnost da si urediš po volji i pregradiš dok su gradili. I tu se dalo napraviti zaista sve po tvojoj želji. Međutim, cijena je bila 2much.
Vrtića još nema i pitanje je hoće li ga uopće biti, cijene su sada dosta pale i m2 se kreće oko 1400 eura.
Što se tiče blizine zgrada, malo jest blizu, al živim u Novom Zagrebu i uredno mogu vidjeti što je u susjedovoj šalici i što gledaju na TV-u. Kažem, mogu vidjeti, ali ne gledam
.
Nove Dvore je puno ljudi uzelo na zub zbog gradnje koju smatraju nekvalitetnom za HR pojmove. Navikli smo, kao na ciglu. Neću to komentirati, prvih 14 godina sam provela u novozagrebačkoj limenci i dijelom zidova od iverice.
Kod Novih Dvora su kupci dobili value for money i dvoje frendova s djecom je tamo odselilo. Zadovoljni su.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma