Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: skolski web

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    - raspored testova (postoji), raspored sati (postoji), raspored informacija (postoji), jelovnik (ne postoji)
    - bilo bi zgodno da postoje i nekakve (zatvorene) stranice pojedinog razreda na kojima bi bile neke specifičnosti vezane uz taj razred kao npr. popis i raspored lektire, obavijesti o odlascima na izlete i sl.

- bilo bi sjajno da postoji mogućnost email komunikacije sa razrednikom, pa čak i nekakva mailing lista u kojoj bi sudjelovali razrednik i svi roditelji
    mi imamo e--mailove učteljica od klinaca, čaksmo i mi par puta slali njima obavijesti,
    u 1. razredu postoji lista svih (više manje) e-mail adresa, koje su skupljane na roditeljskom sastanku a predstavnik razreda je samo prebacio na sve adrese,

ispiti za 2. pouodšte nisu još ažužirani, informacije su na webu, jelovnik je isto ( ali ga ponekad zaborave staviti), raspored sati nema

izleti i terenske ponekad iskrsnu na kalendaru, najćešće koji dan prije kad to i mi znamo, bilo bi dobro da je i ranije zbog planiranja
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.02.2013. at 08:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •