Ajd, kad nece nitko drugi onda cu ja poceti temu ...![]()
Dakle, glavna pitanja su slijedeca:
- da li se muskarcima svidja "brazilka" ili ne?
- ako da (a izgleda da je tako) zasto?
- nije li to malo pedofilski?
Ja cu sad pokusati odgovoriti na ova pitanja i iz svog osobnog kuta, ali i malo sire, jer mislim da sam kvalificiran za to (na kraju krajeva, zato sto sam musko).
Mislim da je vec dovoljno poznata cinjenica da smo mi muskarci vizuelna bica i sto se tice seksa ta cinjenica vrijedi mozda jos vise negoli u drugim podrucjima (na zalost, ta cinjenica se obicno zaboravlja). Od tuda dolazi sve ono sto vec vazi za opcenito mjesto muskih: gledanje zena na ulici, gledanje golisavih slicica i filmica, napaljivanje vizualnim, od tangica, cipkica, haltera pa sve do, jelte, ovdje spomenute brazilke.
Ja osobno tu nisam ama bas nikakva iznimka: gledam zene na ulici (i trudim se to raditi na pristojan i neupadljiv nacin), pogledam poneku od onih "belle de jour" stranica na webu, a izuzetno mi je drago kad MZ za nase intimne trenutke obuce nesto "zapaljivo". Kao sto vas zene pale neke druge stvari, tako nas muske pali to sto vas zene mozemo GLEDATI. Mislim da se to nase zadovoljstvo jednostavno ne moze dovoljno istaknuti - nema veceg zadovoljstva gledati mi moju dragu i voljenu MZ kako se zrihtala (necu sad o detaljima kako) i tako mogu uzivati jaaaako dugo. I pritom me uopce ne smeta ni njena ne-bas-tako savrsena linija nakon dvije trudnoce i godina dojenja ... ja ju vidim kao svoju zenu koja me voli i uzivam gledajuci je i ti detalji me nimalo ne smetaju.
Druga stvar koju muski vole je kad vide da zene razumiju sto im pase, sto im se svidja. Naravno, jednako tako se cijeni kad muskarac razumije zenu i zna sto se njoj svidja. Preduvjet za obje stvari je da ljudi kazu jedno drugome sto zele - bez toga nema nicega, nit dobrog zajednickog zivota, nit dobrog seksa.
Meni strasno puno znaci to sto MZ zna sto se meni svidja i u cemu ja uzivam ... a prva stvar ovdje je bas taj vizualni uzitak ... ne volim mrak, ne volim kad "ono" radimo u pidjamama ili pak u svakodnevnoj trenirci ...
Treca stvar koja pali muske je kad zene pokazuju inicijativu, to nas baca u trans (iako ponekad pomalo i plasi, no i to je valjda dio uzitka). To su one stare fore, umoran muskarac dodje doma s posla, a zena ga ceka u cipkastom kompleticu ... pa da vidim koji muskarac ne bi pao na to pa da je ne znam kako umoran. Pa jos kad je u pitanju nesto onak malo "dirty" ... uf.
I gdje je tu sad "brazilka"? Kao prvo, ona pokriva ovu trecu tocku, zena pokazuje incijativu i uljepsava se na novi nacin i to jos takav koji pali muske na taj "vizualni" gumbic. S druge strane, "brazilka" je jos uvijek pomalo neuobicajena, "zabranjeno voce", jos jedan gumbic koji ce zapaliti muskarca. Treca stvar, sasvim prakticna - nitko od nas ne voli dlake u ustima, pa ni mi muski, i ja skupa s njima.
Kaj se mene tice, meni se "brazilka" svidja, mozda ponajvise zato sto mi ju je MZ poklonila dosad samo jednomDa ju gledam vec godinama vjerojatno mi vise ne bi bila tako fora ... ali u svakom slucaju volio bih da je ta frizurica dobro podsisana i ne prevelika (tipa crtica i slicno), a jest, rado bih neko vrijeme uzivao u "brazilki" i nagovaram pomalo MZ na to, no ne da se
Meni je sve to na kraju krajeva stvar dogovora - mi muski bi htjeli od vas zena jedne stvari, vi od nas druge i red je da se dogovorimo negdje na sredini. Vi se za nas lijepo zrihtajte tu i tamo (naravno, razumjet cemo vas da to ne mozete i ne zelite svaki put), tako da mozemo uzivati gledajuci vas (i, molim vas, nemojte se ispricavati vecim trbusima, ovakvim ili onakvim grudima, strijama, celulitom - to je sve nebitno, mi koji vas volimo vas uvijek vidimo bezgresne i savrsene, pogotovo kad nam ispunite neku takvu zelju) sa ili bez "brazilke, a mi cemo udovoljiti vasim zeljama (uz preduvjet da nam ih odate - to cesto nije slucaj) ... i bit ce nam lijepo zajedno.
(jos samo da uz sav taj dnevni posao, djecu, radne obaveze ... nadjemo koji miran trenutak za mazenje i seks)
A pedofilija? Ne znam, ja ne mislim da je "brazilka" pedofilska - netko je vec prije napomenuo da se vec odavna depiliraju noge, ruke, prsa, svasta ... pa i ovo je tu negdje. A depiliraju se cesto i muskarci, molim, i ja sam probao, cisto fore radi, i mislim da to nitko ne smatra pedofilski.
Kad vidim sliku odrasle zene s "brazilkom" tad mi je to OK. Kada vidim sliku neke zene koja je tamo negdje na pocetku punoljetnosti pa jos u nekom ajmo reci mladjahnom kontekstu onda mi je to vec neugodno gledati, jer mi smrdi na pedofiliju ... mislim da je tu granica, bar za mene.
Eto, vi navalite s komentarima, ja moram hitno u grad, citam vas za 2-3 sata ...