Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Brazilska depilacija - da li i zasto i sto kazu muskarci

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Brazilska depilacija - da li i zasto i sto kazu muskarci

Ajd, kad nece nitko drugi onda cu ja poceti temu ...

Dakle, glavna pitanja su slijedeca:
    - da li se muskarcima svidja "brazilka" ili ne?
    - ako da (a izgleda da je tako) zasto?
    - nije li to malo pedofilski?

Ja cu sad pokusati odgovoriti na ova pitanja i iz svog osobnog kuta, ali i malo sire, jer mislim da sam kvalificiran za to (na kraju krajeva, zato sto sam musko ).

Mislim da je vec dovoljno poznata cinjenica da smo mi muskarci vizuelna bica i sto se tice seksa ta cinjenica vrijedi mozda jos vise negoli u drugim podrucjima (na zalost, ta cinjenica se obicno zaboravlja ). Od tuda dolazi sve ono sto vec vazi za opcenito mjesto muskih: gledanje zena na ulici, gledanje golisavih slicica i filmica, napaljivanje vizualnim, od tangica, cipkica, haltera pa sve do, jelte, ovdje spomenute brazilke.

Ja osobno tu nisam ama bas nikakva iznimka: gledam zene na ulici (i trudim se to raditi na pristojan i neupadljiv nacin), pogledam poneku od onih "belle de jour" stranica na webu, a izuzetno mi je drago kad MZ za nase intimne trenutke obuce nesto "zapaljivo". Kao sto vas zene pale neke druge stvari, tako nas muske pali to sto vas zene mozemo GLEDATI. Mislim da se to nase zadovoljstvo jednostavno ne moze dovoljno istaknuti - nema veceg zadovoljstva gledati mi moju dragu i voljenu MZ kako se zrihtala (necu sad o detaljima kako ) i tako mogu uzivati jaaaako dugo. I pritom me uopce ne smeta ni njena ne-bas-tako savrsena linija nakon dvije trudnoce i godina dojenja ... ja ju vidim kao svoju zenu koja me voli i uzivam gledajuci je i ti detalji me nimalo ne smetaju.

Druga stvar koju muski vole je kad vide da zene razumiju sto im pase, sto im se svidja. Naravno, jednako tako se cijeni kad muskarac razumije zenu i zna sto se njoj svidja. Preduvjet za obje stvari je da ljudi kazu jedno drugome sto zele - bez toga nema nicega, nit dobrog zajednickog zivota, nit dobrog seksa.
    Meni strasno puno znaci to sto MZ zna sto se meni svidja i u cemu ja uzivam ... a prva stvar ovdje je bas taj vizualni uzitak ... ne volim mrak, ne volim kad "ono" radimo u pidjamama ili pak u svakodnevnoj trenirci ...

Treca stvar koja pali muske je kad zene pokazuju inicijativu, to nas baca u trans (iako ponekad pomalo i plasi, no i to je valjda dio uzitka). To su one stare fore, umoran muskarac dodje doma s posla, a zena ga ceka u cipkastom kompleticu ... pa da vidim koji muskarac ne bi pao na to pa da je ne znam kako umoran. Pa jos kad je u pitanju nesto onak malo "dirty" ... uf.

I gdje je tu sad "brazilka"? Kao prvo, ona pokriva ovu trecu tocku, zena pokazuje incijativu i uljepsava se na novi nacin i to jos takav koji pali muske na taj "vizualni" gumbic. S druge strane, "brazilka" je jos uvijek pomalo neuobicajena, "zabranjeno voce", jos jedan gumbic koji ce zapaliti muskarca. Treca stvar, sasvim prakticna - nitko od nas ne voli dlake u ustima, pa ni mi muski, i ja skupa s njima.

Kaj se mene tice, meni se "brazilka" svidja, mozda ponajvise zato sto mi ju je MZ poklonila dosad samo jednom Da ju gledam vec godinama vjerojatno mi vise ne bi bila tako fora ... ali u svakom slucaju volio bih da je ta frizurica dobro podsisana i ne prevelika (tipa crtica i slicno), a jest, rado bih neko vrijeme uzivao u "brazilki" i nagovaram pomalo MZ na to, no ne da se

Meni je sve to na kraju krajeva stvar dogovora - mi muski bi htjeli od vas zena jedne stvari, vi od nas druge i red je da se dogovorimo negdje na sredini. Vi se za nas lijepo zrihtajte tu i tamo (naravno, razumjet cemo vas da to ne mozete i ne zelite svaki put), tako da mozemo uzivati gledajuci vas (i, molim vas, nemojte se ispricavati vecim trbusima, ovakvim ili onakvim grudima, strijama, celulitom - to je sve nebitno, mi koji vas volimo vas uvijek vidimo bezgresne i savrsene, pogotovo kad nam ispunite neku takvu zelju) sa ili bez "brazilke, a mi cemo udovoljiti vasim zeljama (uz preduvjet da nam ih odate - to cesto nije slucaj) ... i bit ce nam lijepo zajedno.
    (jos samo da uz sav taj dnevni posao, djecu, radne obaveze ... nadjemo koji miran trenutak za mazenje i seks)

A pedofilija? Ne znam, ja ne mislim da je "brazilka" pedofilska - netko je vec prije napomenuo da se vec odavna depiliraju noge, ruke, prsa, svasta ... pa i ovo je tu negdje. A depiliraju se cesto i muskarci, molim, i ja sam probao, cisto fore radi, i mislim da to nitko ne smatra pedofilski.
    Kad vidim sliku odrasle zene s "brazilkom" tad mi je to OK. Kada vidim sliku neke zene koja je tamo negdje na pocetku punoljetnosti pa jos u nekom ajmo reci mladjahnom kontekstu onda mi je to vec neugodno gledati, jer mi smrdi na pedofiliju ... mislim da je tu granica, bar za mene.

Eto, vi navalite s komentarima, ja moram hitno u grad, citam vas za 2-3 sata ...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kaj sad, ja sam ocekivao nastavak rasprave, a kad ono ... tisina.
    Mozda sam ipak trebao ostaviti zenama da rjesavaju ovo pitanje izmedju sebe?

Odoh ja van, citamo se kad se vratim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

On bi sada i komentare. Šta se tu ima komentirati ...
    To je muško mišljenje.

Mi bismo mogle o glavobolji, zgodnim crncima, čokoladi, čipkastoj sintetici što pozitivne, što negativne strane iznijeti ...

Ali ako je baš tako odoh vidjeti koje od onih XXL gaća bi mogle poslužiti kao "čipkasti kompletić"; "dirty" - pa ako se budem pripremala za svečani doček suđe će ostati "dirty" ...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

tatek, ja sam mislila da ces ti to malo uviti 'jeli to bas zdravo za zene', 'sta je sa zlijezdama i evenutalnim infekcijama' itd..

mislim, meni je bilo zanimljivo procitati tvoj post jer mi priblizava nacin na koji muskarci razmisljaju o zenama. ja sam uvijek mislila da ako me MM voli, onda me voli i u trenirci i neizdepliranu, ali vidim da vi muski, ipak, volite kad je zena zrihtana.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam uvijek mislila da ako me MM voli, onda me voli i u trenirci i neizdepliranu, ali vidim da vi muski, ipak, volite kad je zena zrihtana.
    ma ne sekiram se ja zbog toga, znam da svi dodju do onog: daj-sta-das-i-kako-das-samo-daaaaaaaaaaaj

apstinencija i masta - mogu svasta

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    On bi sada i komentare. Šta se tu ima komentirati ...
    To je muško mišljenje.
    Jest, to je musko misljenje.
    Zensko misljenje je vec dosta poznato ovdje na Forumu pa je sad red malo da se cuje i druga strana, zar ne?

A na kraju je jedino ispravno da koliko je to vec moguce budu zadovoljne obje strane, jednom bolje prodje jedna strana, drugi put druga ... a koliko sam ja upoznat iz zivota svog i tudjih, vrlo cesto je jedna strana u prednosti (nije uvijek muska ... a nije ni zenska). A cesto je razlog za to to sto ljudi ne vole pricati o tim stvarima, pa se na kraju ni ne zna sto tko hoce.

Kladim se da barem 20% forumas(ic)a nije nikad svom partneru reklo jasno i glasno sto i kako zeli u krevetu ...

A na kraju: ja cu uvijek rado oprati sudje ako ce me poslije docekati neko ugodno iznenadjenje ...

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako smo mi žene ipak "drugačija bića" meni osobno nikako nije jasno (a u što me uvjerava MM) da su špek i viseće sise neprimjetne, ali čipkasto rublje na tom istom špeku i sisama je jako uzbudljivo.

Dakle, morla bi mu ipak početi vjerovati

Da se vodim onom reklamom sa Citys one "Danas moram duže ostati na poslu..." pa da odem kupiti nešto dirty?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa eto, tatek, hvala za iscrpan i slikovit, te nadasve prijateljski i ljudski, uvid u stanje stvari u muškoj svlačionici.

(da je bar još par rječitijih momaka na Forumu. Ovo je jednostavno zanimljivo čitati i ja bih još.. )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    tatek, ja sam mislila da ces ti to malo uviti 'jeli to bas zdravo za zene', 'sta je sa zlijezdama i evenutalnim infekcijama' itd..
    To ti ja bas ne znam, jer nemam prakse sa time (nit ja nit MZ), ali vidkm da se o tome vec pisalo.

mislim, meni je bilo zanimljivo procitati tvoj post jer mi priblizava nacin na koji muskarci razmisljaju o zenama. ja sam uvijek mislila da ako me MM voli, onda me voli i u trenirci i neizdepliranu, ali vidim da vi muski, ipak, volite kad je zena zrihtana.
    Meni je to draze ... a vjerujem i vecini drugih.

litala: jest, apstinencija je isto jako dobar afrodizijak
    poslid: vidis, to je jedna od dubokih muskih tajni no, dobra ambalaza puno puta u zivotu radi cuda

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja isto zahvaljujem tateku na objašnjenjima, ali ne razumijem zašto je zbog toga trebao otvoriti novi topik.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

muški i ženski mozak.....priče za sebe!
    ajde da to probamo malo okrenuti:
    zamislite da vam dođe jedna muška bačvica sa pivskim trbuhom do zuba...., ali u super modernim (svilenim) boksericama...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jao!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ja isto zahvaljujem tateku na objašnjenjima, ali ne razumijem zašto je zbog toga trebao otvoriti novi topik.
    Obicno se moderatori bune kad se skrece sa teme - na onoj temi se razgovaralo kako izvesti "brazilku", koliko kosta, da li boli ...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, kad se na topiku o dojenju počne pričati o autosjedalicama, npr.

ne, kad se na topiku s naslovom "brazilska depilacija" priča o svemu što ima veze s tom depilacijom.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    muški i ženski mozak.....priče za sebe!
    ajde da to probamo malo okrenuti:
    zamislite da vam dođe jedna muška bačvica sa pivskim trbuhom do zuba...., ali u super modernim (svilenim) boksericama...
    Pa, to je isto primjer iz zivota ... mozete ga ismijati, mozete mu reci da su one prije bile ljepse ili da je bas tako fora. Cinjenica je da ga uvijek gledate debelog, ali u jednoj varijanti je u rastegnutim prastarim boksericama sa rupama i zutim flekama znate vec gdje, a u drugoj sa tim novim svilenim.
    I, koja vam je draza?
    Mislim da bi ipak pozdravili ovu varijantu s novima, makar zbog zalaganja , ako vec ne zbog eststskog dojma.

Pretpostavljao sam ja da ce biti tu kritika, ali zene, htjele vi to ili ne, muskarci tako funkcioniraju - ne zato da vam napakoste ili sto oponasaju macho glumce ili sportase, vec zato sto otprilike tako funkcionira muska narav. Znam da je tesko to razumjeti, ali mi i nije cilj navesti vas da to razumijete, vec da prihvatite.

Kad me tokom dana iznerviraju na poslu, a nakon toga dodjem doma pa jos klinci skacu po glavi i navecer sam krepan jedna od meni mogucih metoda za bijeg iz tog beda i nervoze je par intimnih trenutaka sa MZ ... i nema nista sladjeg nego poslije zaspati u zagrljaju. Kad je ona tako raspolozena tad njoj to ne dolazi u obzir ... meni to nije razumljivo, ali htio ne htio moram to prihvatiti. Ako ne prihvatim, nervirat cu se i misliti da ona to meni namjerno baca kontru ... nije, samo ona funkcionira na drugi nacin.

A znam da nije lako prihvatiti neku cinjenicu kad ju ne razumijes. Jos mlad i zelen sam davne neke godine jednoj bivsoj za godisnjicu poklonio svileni ves ... kad je otvorila paketic vikunla je "ijuh, pa sta ti mislis da sam ku*va, takvo sto NIKAD necu staviti na sebe!". Poslije sam se ubedirao i fakat sam jedno duze vrijeme mislio da nisam normalan zato sto to mene privlaci i patio zbog toga ... fala bogu, poslije sam prihvatio cinjenicu da je to jednostavno dio moje prirode i da se zbog toga ne moram sramiti. A ona, na zalost, nije prihvatila ne samo tu, nego jos mnoge druge stvari, puno vaznije u zivotu od svilenog vesa, pa je otisla u povijest ...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    da, kad se na topiku o dojenju počne pričati o autosjedalicama, npr.

ne, kad se na topiku s naslovom "brazilska depilacija" priča o svemu što ima veze s tom depilacijom.
    Ok, mozda sam onda izabrao krivi naslov (od "brazilke" je sve pocelo) jer sam tu htio popricati o svim tim mitovima muskih preferencija sto se tice izgleda, seksa i ostaloga (a mislim da je "brazilka" vise nego ocigledan primjer, mozda bolji mogu biti samo tange).

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek, tema ti je vec vise puta prezvakana.
    zene tu naprave neku temu, a onda mi mozemo samo to stavit u opceniti kontekst price o tome sto nam se svidja ili ne svidja.
    a opet pitanje je primjerenosti iznosenja vlastite intime na forumu.

ja samo mogu reci da je moja maxima: ne trazi od drugog sto i sam nisi spreman uraditi. u svim podrucjima zivota.
    za sada funkcionira 8) .

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tatek, ti STVARNO misliš da je ovo tema za Zdravlje?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rekli bi neki: je 8)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa, sad kad smo došli na limfne čvorove... postalo je...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

tatek prvo kaže da će pričat' iz svog osobnog kuta, a onda krene u "mi muškarci, vi žene" uopćavanja. bzvz.
    nije mu bed oprat suđe, ak' će dobit nekaj zauzvrat, a ne vidi da žena pere suđe više puta svaki dan, pa dobije ... kaj?

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek, jel zdravlje ili nije, meni nije bitno...bilo je zanimljivo procitati tvoj post...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj antun tat prvotno napisa

tatek prvo kaže da će pričat' iz svog osobnog kuta, a onda krene u "mi muškarci, vi žene" uopćavanja. bzvz.
    nije mu bed oprat suđe, ak' će dobit nekaj zauzvrat, a ne vidi da žena pere suđe više puta svaki dan, pa dobije ... kaj?
    MZ pere sudje 1-2 puta tjedno, a ostale dane ja, a i dobije sve ono sto zeli, a ja joj mogu pruziti (pri tome mislim i na sire stvari od seksa).
    Na zalost, zivot je pokazao u vise navrata da sam spreman vise pruziti nego sto dobijem (a u kontekstu ove teme, nisam jedini muskarac koji tako misli, ima nas jos) pa je to takodjer bio razlog za otvaranje ove teme.
    Medjutim, obzirom da vecina, i zenska i muska, ocito smatra da je ova tema promasena odnosno nije zanimljiva onda bih molio nadleznog moderatora da ju ili zakljuca ili pobrise.

Koga zanima nesto vise o ovoj temi nek cita Barbaru de Angelis i "Secrtes about men every woman should know" ili nek pita svog partnera ... no, mnogi, i zene, a pogotovo muskarci, nisu bas raspolozeni za takve razgovore.

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma u principu ti je problem stoje forum vecinsko zenski. e, sad ako se nadovezes na njihovu temu ispadnes dosadan jer je kao sve vec receno, a ako potaknes neku koju smatraju neprimjerenom operu te.
    (sjeti se zahodske daske i nacina mokrenja )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Inquirer prvotno napisa
    ma u principu ti je problem stoje forum vecinsko zenski. e, sad ako se nadovezes na njihovu temu ispadnes dosadan jer je kao sve vec receno, a ako potaknes neku koju smatraju neprimjerenom operu te.
    (sjeti se zahodske daske i nacina mokrenja )
    Slazem se s tobom u svemu.

No hard feelings - probao sam, stavio temu, vidio kako Forum "dise" glede i u svezi toga, novoga nisam saznao bogznakaj, ali i to je cinjenica koja nesto govori ... za mene sve 5.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma cure nisu bas tako mislile...

Ako idemo po onome kako se tatek oprezno izrazava mogli bi to reci ovako:
    Ja sam zena i meni je simpa bila prica o brazilskoj i dodatku, pa ako ja tako mislim za pretpostaviti je da i druge cure ( jer su cure ) takoder tako misle, a eto kazu... sto kazu... jer tema fakat nije Zdravlje.

A da je forum zenski, zenski je, ali je zanimljivo cuti i misljenja muskih clanova makar su u manjini.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj samaritanka prvotno napisa
    A da je forum zenski, zenski je, ali je zanimljivo cuti i misljenja muskih clanova makar su u manjini.
    I nama muskima je zanimljivo cuti sto misli zenski dio populacije, ne samo o pitanjima usko vezanima uz djecu, vec i o ovima vezanim uz obitelj u sirem smislu.
    Nadam se da ce jednog dana ovaj Forum imati vise aktivnih muskih clanova (mislite li da bi bilo realno ocekivati da ih npr. bude 10% clanstva?) pa da ce tako svima moci pruziti siri uvid u roditeljstvo s obje strane.
    Ovako, kad nas ima svega nekoliko muskih koji se vise-manje redovno javljamo, onda smo tu kao nekakve rijetke zvjerke u rezervatu ... mene to ne smeta, ali sam ja isto tako svjestan da nas nekoliko ne predstavljamo reprezentativan uzorak, ne samo opcenito oceva, nego cak ni oceva koji aktivno sudjeluju u svim fazama roditeljstva.
    Steta!

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jel netko čitao ribafishov "jaja na brazilski" u (čini mi se ) srpanjskom broju playboya?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Malo sam nepismena-Sto je Brazilka? Ako se radi o obrijanom venerinom brezuljku (valjda)-meni je to odvratno. Nit sam curica, nit bih htjela tako izgledati. Ni cisto estetski mi se ne svidja. Kao ni obrijani muski spolni organ.
    A ovo ostalo sto se spominje tange, suknjice, carapice i sl=sve 5.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sto je Brazilka?
    Nacin depilacije "down under" koji se izvodi cupanjem dlacica voskom i detaljnim cupkanjem preostalih dlacica.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemoj ti meni "down under"

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tanjads prvotno napisa
    Malo sam nepismena-Sto je Brazilka? Ako se radi o obrijanom venerinom brezuljku (valjda)-meni je to odvratno. Nit sam curica, nit bih htjela tako izgledati. Ni cisto estetski mi se ne svidja. Kao ni obrijani muski spolni organ.
    Sve je stvar ukusa - znam da je nekim zenama seksi 100% obrijani muskarac, ali mislim da je vecina ipak protiv, zar ne?
    A cini se da je vecini muskaraca fora "celava" zena ... e sad, dal' zbog estetike ili zbog tog nekog "dirty" prizvuka koji "brazilka" jos uvijek nosi sa sobom ("wow, usudila si se!"", negdje sam procitao reakciju koja to dobro opisuje) ili cisto zbog prakticnih razloga (nema dlaka u ustima ).
    Kaj se mene osobno tice, nalazim se u sva tri razloga, ali daleko od toga da mi je sad to tak neka velika fora, sve dok dolje ne vlada dzungla - super.
    (ne zaboravite, muskarci vole gledati i "tamo dolje", a kad caruje prasuma nema previse vidika ... )

Citiraj tanjads prvotno napisa
    A ovo ostalo sto se spominje tange, suknjice, carapice i sl=sve 5.
    Cijenim takav zenski stav.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nemojte se ljutiti, ali ovo je sasvim prešlo izvan područja zdravlja.
    A i izvan granica dobrog ukusa za jedan forum ovakvoga tipa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sta bi se ljutila, ja tako mislim od otvorenja topica.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ma ne sekiram se ja zbog toga, znam da svi dodju do onog: daj-sta-das-i-kako-das-samo-daaaaaaaaaaaj

apstinencija i masta - mogu svasta
    litala, ne mogu dalje čitati od smija..

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Nemojte se ljutiti, ali ovo je sasvim prešlo izvan područja zdravlja.
    A i izvan granica dobrog ukusa za jedan forum ovakvoga tipa.
    dođite na nogač..

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam vec predlozio da zakljucate ili zbrisete.
    Evo, predlazem jos jednom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma tatek, zivjela demokracija.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    Ma tatek, zivjela demokracija.
    Mene ne smeta (mislim da je vec bilo tema, i to ne mojih , koje su ovako ili slicno balansirale na rubu ... a i seks je dio obiteljskog zivota), ali ako osoblje Foruma misli da ovo nije za Forum onda se slazem, jer je ovo zaista neki "granicni slucaj".

Ja sam prvenstveno za zatvaranje teme jer mi se cini da bas nema neke "konstruktivne" diskusije i misljenja, nego prevladava zafrkancija, a onda i sama tema gubi smisao.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    a i seks je dio obiteljskog zivota
    apsolutno se slažemo s tim, ali ako o seksu govorimo kao o fiziološkoj potrebi i nadogradnji veze s partnerom... općenito o seksu kao dijelu života.

međutim, u toj priči, a za ovaj forum, nije važan broj dlačica.
    ili, jednako je važan koliko i čipkasto rublje, krznene lisice, kožne hlače ili visoke pete.
    e, ta galanterija ne pripada ovdje.

pa ću ipak zaključati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •