Citiraj kuruza prvotno napisa
I samo još jedno pitanje - govori se o zakonskom roku kad "moraš" na porodiljni (28 dana) - što se događa ako ga npr. otvoriš 26 dana ranije?

Ono, dobiješ prekršajnu prijavu, alarmiraju centar za socijalni rad da ti oduzme nerođeno dijete, what? ž

Meni je doktor napisao termin 28. 1. (mada je inače po izračunu 26. 1.) i sad kako imam pun kufer još godišnjeg - iskoristila bi ga tijekom 12 mjeseca - poprilična mi je razlika između moje plaće i tih maksimalnih 4250 kn.

Znači, otvorila bih porodiljni 2.1. odmah nakon praznika - a to je manje od 28 dana ranije - tko i kako onda to sankcionira?
Nisu predviđene sankcije za trudnicu nego za poslodavca. Ne igrajte se s datumima, ne daje Bože neke strke i frke oko poroda 02.01., a rodiljni još nije otvoren (ne radi tebe, nisi ti u prekršaju, nego poslodavac):

Najteži prekršaji poslodavca

Članak 248.

(1) Novčanom kaznom od 61.000,00 do 100.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj poslodavac pravna osoba:

...
30. ako majci ili ocu djeteta ne omogući korištenje rodiljnog dopusta ili rad u skraćenom radnom vremenu pod uvjetima propisanima ovim Zakonom (članci 66. i 67.), - članak 66. govori o početku rodiljnog dopusta

...

(2) Novčanom kaznom od 7.000,00 do 10.000,00 kuna za prekršaj iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se poslodavac fizička osoba i odgovorna osoba pravne osobe.

(3) Ako je prekršaj iz stavka 1. ovoga članka počinjen u odnosu na malodobnog radnika, iznos novčane kazne uvećava se dvostruko.

(4) Za prekršaj iz stavka 1. ovoga članka poslodavcu pravnoj osobi može se izreći novčana kazna na mjestu izvršenja prekršaja u iznosu od 20.000,00 kuna, a poslodavcu fizičkoj osobi i odgovornoj osobi pravne osobe u iznosu od 6.000,00 kuna.
Zakon o radu, NN 137/04