Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: piški u gačice

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno piški u gačice

Moj L. ima 2 god i 2 mj.,već je osam mjeseci bez pelene.Nismo imali nikakvih problema s odvikavanjem,sam je počeo govoriti da ga pelenica žulja,lulica buba Ali...sad zadnjih par dana mi namjerno piša u gaće,objašnjavam mu na sve moguće načine da veliki dečki to ne rade,da je to ružno,da ovo,da ono i ne pali ništa.Mali mi se u facu nasmije i dalje po svome.
    Imate kakav savjet kako mu objasniti da to ne smije raditi?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

možda se radi o nekom dubljem problemu.
    Jeste li možda nešto promjenili?

Meni je to Pia radila 2 dana jer je MM promjenio posao pa je morala usvojiti novi ritam života...

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nama je bila faza (valjda zbog neke promjene, ali nismo uspjeli detektirati koje )... Upalilo je komentiranje: OK, piškila si u gaćice, sada ćemo presvući jer nisi stigla reći na vrijeme, ali sljedeći puta ćemo biti brži!
    Onda se još malo zezamo: Drugi puta mi jako viči: Maaaaamaaaa!!! Moram piškitiiiiiiiiii!!! Onda se ona još šali neko vrijeme i viče po kući... :D

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa
    Upalilo je komentiranje: OK, piškila si u gaćice, sada ćemo presvući jer nisi stigla reći na vrijeme, ali sljedeći puta ćemo biti brži!
    Onda se još malo zezamo: Drugi puta mi jako viči: Maaaaamaaaa!!! Moram piškitiiiiiiiiii!!! Onda se ona još šali neko vrijeme i viče po kući... :D
    ovako da.

nikako mu nemojte govoriti koliko je to ružno, veliki dečki to ne rade i slično. cilj je potaknuti ga pozitivnim komentarima da piški u tutu/ wc. kritiziranjem samo uvećavate problem, a ništa ne rješavate

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Podižem temu
    Izišao je iz pelena s 2,5 godine. Nekih 2 mjeseca je bilo ok, uvijek tražio na wc, onda je odjednom počeo piškiti u gaće, ne da se skroz popiški, već pomalo mu curi. Najprije sam mislila da je razlog razigranost, da od igre jednostavno ne stigne do wc-a. Međutim, s vremenom je potpuno prestao tražiti piškiti i bježalo mu je u situacijama kad nije bio zaigran. Odvela sam ga na kontrolu urina, jer sam mislila da možda ima urinarnu infekciju. Nalaz je bio uredan.
    Ovaj mjesec je napunio 3 godine i problem i dalje traje.
    Kad je sve počelo ja sam bila 7,5 mjeseci trudna, u međuvremenu je dobio brata. Ne znam kako da se postavimo, je li to reakcija na moju trudnoću (pred kraj sam bila u bolnici na održavanju) i bebu?
    Inače je jako bistro dijete, napredan u svemu, ali i jako velika maza, posebno vezan za mene.
    Puno pričamo s njim, on uvijek obeća da će tražiti na wc, ali ništa od toga.
    Jedno vrijeme smo ingnorirali kad se upiški, pa pokušali tako da mu oduzmeno privilegije (crtiće, čitanje slikovnica), ali ništa se ne mijenja.
    Ima li netko slično iskustvo? Što da radim?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jel se popiski u gace ili mu samo pobjegne?

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Svega par puta se skroz popiškio, uvijek mu pobjegne.
    Stvar je u tome što on uopće ne traži piškiti. Kakanje uvijek traži, ali piškenje nikad.
    Stalno ga moramo nuditi, inače mokre gaće. Često puta kad ga nudimo ne želi na wc, viče da ga ne tjera piškiti, a gaće mu već budu mokre. On namjerno zadržava mokraću do te mjere da mu počne bježati. Bojim se da od tog zadržavanja i trpljenje neće imeti nekih problema s mjehurom.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

škorpion, moja je imala pazu pišanja u gaće iz inata. i to uz najavu, kao sad ću piškiti u gaće.
    Moja reakcija je bila: "nema veze, svima se dogodi, sad ćemo se presvuči i obrisati pod."
    pravila sam se da ne primjećujem da to radi namjerno. prestala je za par dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •