Drage moje rodice...moja prijateljica nema net pa sam ja odlucila u njeno ime otvoriti ovaj topic.
Situacija je ovakva...09.10.2006. rodila je predivnu zdravu curicu na carski rez 3250g.Zbog carskog reza morala je ostat u rodilistu 7 dana gdje neizbjezno sopaju bebice i nakon podoja umjetnim mlijekom sta je malo rec nego nehumano i odvratno! Na izlasku iz rodilista bebica joj je tezila 3400(sigurno od umjetnog mlijeka)
5 dana nakon dolaska kuci patronazna sestra je vagala bebaca i dobila je 80g u 5 dana.Na to je ona rekla da je to premala tezina i da ako tako bude i sljedece vaganje da obavezno mora na umjetno mlijeko :shock:
ONa je cila u soku,doslovno je isfrustrirana.Sta se tice prsiju...ima dosta mlijeka,mozda i previse!Pokusavam je smirit i nagovaram je da niposto ne odustaje od dojenja!Koliko sam uspila preletit po forumu,dosta slucajeva je bilo gdje su bebaci i manje dobivale prvi misec na tezini pa onda to sve nadoknadile.Kaze mi da joj bebica cesto trazi cicu i podoj zna trajati i vise od sat vremena.Molim vas za pomoc