-
Oftalmolog na Rebru
Bila je na jednom starom topicu preporuka za dr. Vlahusica na Rebru. Zna li netko je li on još uvijek gore?
I ako nije, imate li neku drugu preporuku za oftalmologa na Rebru?
-
postoje dvije odlične doktorice, al sad se ne mogu sjetiti nikako prezimena, a slična su
-
Nije Vlahušić nego Vlahović. I super je, bar za područje bolesti očiju tipa suženi kanali, ozljede i sl, za strabizam i dioptrije je druga ekipa.
-
Ne znam za što ti treba. U kabinetu za kontaktne leće je dr. Pokupec, hodam mu godinama i jako sam zadovoljna. Ali on radi samo preglede za leće.
-
Klaićeva, dr Striber je prva liga
-
Treba mi za pregled za Filipa (zato kaj ja nosim očale, pa zlu ne trebalo - da otkrijemo na vrijeme)
-
Ako sumnjaš na strabizam i slične stvari (one za koje postoje vježbe, pokrivanje oka i sl.) imaš na Rebru ortoptiku. Mi smo bili kod jedne doktorice, pogledat ću kako se zove pa ti javim.
-
Rebro-dr Juratovac,dr Bubaš,dr Mrazovac,dr Vlahović;Klaićeva-dr Striber,dr Dawidowsky.
Slučajno ih sve znam i svi su ok(osobno sam Anu vodila dr Juratovcu)-ako trebaš još kakve informacije pitaj
-
thx svima
studena, je l' se kod svih njih treba naručivati? Ako da, imaš kakav broj (na pp)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma