Mene ovak intrigira jedna stvar. Ulovila sam se za Cosmo kao pramajku svih ženskih časopisa.

Jako reklamiraju žensku emancipaciju, seksualnu , financijsku, poslovnu, psihološku i inu.

Baš me zanima da li bi reklamirali ženu..dojilju...s Rodinog plakata kao pravu Cosmo girl?

Čini mi se da je emancipacija koju nudi ovaj časopis a ostali slijede samo forsiranje i veličanje žena koje rade stvari u životu kao muškarci, koje su dobre u realizaciji muških vrijednosti..poslovne žene, radoholičarke, fatalne zavodnice, pate za njom, seksa se ludo i sl....., a kad se late tipičnih intimnih ženskih radnji..rađanja, dojenja, brige o djeci...urođenih ženskih zadaća..o tome ni mu ni bu..imam dojam da to nije dovoljno "IN" dovoljno emancipirajuće nego...retro. Kao da su vrijednosti koje prate ženski život..sramota u modernom okruženju. Vjerojatno nisu marketinški dovoljno naplative, vjerojatno nisu određenom krugu konzumenata interesantne...ali su svakako nama suđene i samim time važne. Tako, čitajući zadnji Cosmo, gledajući svoj grudnjak za dojenje i svoj sustav ženskih vrijednosti..uoipće se nisam osjetila kao fantastic Cosmo girl...

Zanima me da li je Roda pokušala plasirati u ikoji ženski časopis ovog tipa svoj plakat, reklamu..da li netko to objavio pro bono kao u vidu akcije npr..Dajmo da čuju...ili a bebe...