-
zene niste normalne
Nemam obicaj vlastiti nos zabadati u tudje smece (sto vase stranice sigurno jesu) ali nisam si mogao pomoci. Jednostavno se ne mogu suzdrzati iako znam da ce me vecina posjetioca na vasem forumu odmah napasti, no nemam se namjeru upustati - bolje bi bilo reci spustati - u raspravu s osobama vase razine intelekta.
1. Kako se uopce mozete osloniti na tekst nekoga iz SAD-a!!! Iz te zemlje su strucnjaci upitne kvalitete, a ako se i objavi neki strucni rad, uobicajena je praksa, pogotovo u znanstvenim krugovima da se rezultati opovrgavaju nakon nekog vremena te se nastoji plasirati potpuno suprotna teza koja je ranije bila osporavana. Samo uzimanje necijeg misljenja iz SAD-a kao referencu, dovoljno govori o osobi koja je postavila clanak na vas portal. Slijepo vjerovanje i slijedjenje savjeta koje iznosi doticna Marsha Walker, zadrta vjernica i sljedbenica Bushovih uvjerenja, izvrsna predsjednica upitne nacionalne udruge za dojenje u SAD-u koja je samo paravan za eksperimente koje izvode na djeci i dojiljama je jednostavno diletantsko!
2. Tvrdite u vasoj reklamnoj kampanji da svaka majka moze dojiti. A recite vi meni sto ste vi napravili za onih 1 ili 2%. O njima nitko ne govori. Drzite se svojih uvjerenja i svojih 98 ili 99 posto jer ni u tocan postotak niste sigurni, iako prema nalazima iz hrvatskih rodilista svi vasi brojevi padaju u vodu. A najgore je kad kazete da ih tako veliki postotak moze dojiti. Jeste li se ipak barem jednom zapitali, a zasto onih 2 posto ne doji. I zasto zene ne mogu dojiti. Niste, jer ste vi savrsene majke sa portala RODA, a onih 2 posto TKO JEBE jer ne valjaju kao majke i kao zene.
Zato vam ja kazem, ***** JA VAS, VAS PORTAL, I SVIH VASIH 99% SAVRSENIH MAJKI. ***** VAS U VAS GLUPI MOZAK. I hvala bogu sto imam predivnu zenu i predivno dijete koje nije dojilo niti dana. Zasto nije dojila, zato sto pocevsi od bolnice i vas na portalu stvarate pritisak da se mora dojiti i da svaka prava majka doji. Je li moja zena manje dobra majka od vas savrsenih gospodja? Ne, bolja je za klasu od vas (glupacica) koje nemate pametnijeg posla nego se ponasate kao da ste popile svu pamet ovog svijeta ne mareci za onih 2% koji jedini trebaju pomoc.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma