Citiraj path prvotno napisa
Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa
Citiraj Uzasnuta prvotno napisa
Mi smo na flasici skoro pa od prvog dana i niste ni svjesni sto radite mamama koje su morale uvesti flasicu.
Malo preagresivna kampanja, pogotovo kada se sjetim koliko sam bila u bedu zbog svega a onda i komentari na ovom forumu.
Ko kad netko stoji na samom rubu a vi ga gurate preko.
Ne mogu se složiti s tobom. Ovi tekstovi služe za edukaciju, a ne za nabijanje krivnje majkama koje ne doje. Nije ideja u optuživanju ikoga, nego upravo u davanju na znanje, informiranju.
Ja nisam dojeno dijete, za razliku od mog brata, ali ću biti mama-dojilica.

Znanjem se Roda bori protiv uvriježenih mišljenja, krivih i neistinitih mitova i predrasuda.
Protiv "nemaš mlijeka" "slabo ti je mlijeko""podoj predugo traje", "doji se svaka tri sata"... može se samo znanjem i informacijama
Opcenito imate krivi pristum problemu, sa krive strane udarate tamo gdje najvise boli. Tako ste inferiorne u svom tom svom dojenju. Samo cekam dan kada cete organizirati otvoreno prvenstvo hrvatske u dojenju. Samo za onih 98% majki jer ostale ne doje))
e jesi me iznervira
ma je li tebi jasno da veeelika većina žena koje ne uspiju ne dojiti imaju to "zahvaliti" okolini, patronažnim sestrama, rodilištima, pedijatrima....

razmisli malo, pa ljudi postoje već tisućama godina a ne zadnjih 30g, pa da da je toliki postotak nedojena do 6 mj bio u naših prabaka pa ne bi nas bilo 6 miljardi, stopa smrtnosti beba bila bi 80%, ajde razmisli malo

ovo je forum na kojem sve mame koje imaju problema s dojenjem ili okolinom mogu dobiti najveću moguću podršku i super savjete
a da ne spominjem savjetnice na SOS telefonu koje su bile na obuci od godinu i pol da bi znale sve o problemima i poteškoćama u dojenju, za razliku od pedijatara i patronažnih sestara koji su odslušali o dojenju 2 školska sata

mi samo vičemo: "car je gol!"