Citiraj Uzasnuta prvotno napisa
Mi smo na flasici skoro pa od prvog dana i niste ni svjesni sto radite mamama koje su morale uvesti flasicu.
Malo preagresivna kampanja, pogotovo kada se sjetim koliko sam bila u bedu zbog svega a onda i komentari na ovom forumu.
Ko kad netko stoji na samom rubu a vi ga gurate preko.
potpisujem

ja znam zbog cega ne dojim i zao mi je, al isto tako ne treba mi hrpa informacija o tome sto djetetu cinim lose bocicom
u situaciji da biras hoce djete ostati zivo ili ne svatko bi izabrao ovo prvo, pa tako i ja...tri mjeseca izdajanja svaka 3h po sat vremena i onda jos sat vremena moljakanja djeteta da pojede...a ono nece jer nema snage i samo spava...jer ima samo 2kg i ne moze sisati sisu
naravno da mlijeka nije bilo dosta...dobila sam masnice na dojkama jer sam se rucno izdajala (i jos sad su tu)

zbog toga sto se toliko napada mame koje ne doje (ne od clanova rode, nego forumasa...da me se krivo neshvati) ja uopce to ne spominjem jer mi se jednostavno nece o tome raspravljati sa nekim tko nije 100% upoznat sa mojim slucajem, to mogu samo sa ljudima koji su mi bliski i bili mi uz rame podrska