-
Kako je bolje dati izdojeno mlijeko?
Kako je bolje dati izdojeno mlijeko? Bočica s kljunom ili s dudom? Pri tom me zanima što manje utječe na tehniku sisanja? Rijetko nam zatreba, ali bih ipak odabrala ono što manje remeti dojenje.
BTW, pokušala sam MM pokazati kako da mu da iz čašice, jer je A. to dosta dobro prihvatio, ali on (MM) bi ipak radije bocu.
-
isla sam radit na cetiri sata kad je mi je srednje dijete imalo devet mjeseci. veliku vecinu je dojio pa je i u tom periodu dok me nije bilo morao imati jedan obrok mlijeka.
mm-u bilo lijeno davat na salicu, lijeno mu bilo i bocicu pripremat (s izdojenim mlijekom), mali nije htio ni prihvatit bocicu s dudom...
a ja sam mlijeko zamrzavala u malim 125ml bocicama biaktiva (dukatovog) i onda je mm jednostavno pod tekucom vodom zagrijao bocicu, odvrnuo cepic i dao bebolincu da pije. naucio pit iz boce (direkt iz grla) :D bez po frke...
-
Kad je trebalo mi tj MM ili MM (moja mama
) davali na bocu.
Kod nas je dojenje islo super od prvog dana i nista ga nije poremetilo, i jos uvijek traje . . . . Svako je dijete drugacije.
-
ja bih ili žičicom, ili ovako kako je gore rečeno iz boce/čaše
-
Podižem. Molila bih odgovor savjetnice.
-
uvijek je najbolje davati na zlicicu ili na casu, a bocu ostaviti kao zadnju opciju. ako ipak inzistiras na bocici, mozda je najbolje da probas na obicnu plasticnu bocu sa sportskim cepom, u kakvima se prodaju voda i sokici u ducanu. nakon toga ide kljun, a duda nek ti bude zadnja opcija jer je tehnika "sisanja" dude u potpunosti drugacija od tehnike dojenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma