-
Uh evo uzmogla sam odlijepiti se od pacijenta (MM) i primakla kompu..
Dale izvještaj: od nalaza još ništa! Rekli nam da se to inače radi odmah ali budući da mi nemamo vezu ćekat ćemo mjesec dana (moš mislit-spremam se ja u pohode pa ću napraviti nered kao Dar-Mar holmes)
uglavnom bilo je tu veselja...MM je kirurg skratio život za nekoliko godina kada je prislonio skalpel na skrotum i objavio "krećemo!", ne primijetivši pritom da MM još ne hrče blaženo u anesteziji. hvala Bogu na dobrom sluhu anesteziologa koji je u pravi čas viknuo da još nije obavio svoj dio posla te da su oči MM još uvijek kao suncokreti (a nakon osjeta hladnog metala na jajcima vjerojatno i veće).
uglavnom probudio se kao ptičica (veli da mu je to bila najbolja anestezija do sad-kao na operaciji je jednom tjedno
) i onda počeo jaukati...kao da me netko šutnuo nogom u jaja, objašnjavao mi je nervozno preko telefona (jer ja inače imam puno iskustva kakva je kvaliteta bola kad te netko šutne nogom u jaja) i kako ne razumjem kako ga to boli. Dobro odradili smo i par dana jaukanja. Na svu sreću MM ima sposobnost zacijeljivaja kao da nije s ovog planeta pa to izgleda kao da ga je singerica malo dohvatila s obe strane skrotuma i to je to. Nema podljeva otoka crvenila i sl. Najgore od svega su zapravo noćne erekcije i erekcije uopće ( a šta ću kad sam prekrasna i zamamna-aha
) pa ga to boli.
a sad doktori. Jednakim čuđenjem kojim su ga dočekali, su ga i ispratili dobacivši i pokoju netočnu informaciju. Da ja nisam nabacila svoj najbolji par rogova i zaputila se sama na razgovor to bi prošlo kao da smo tamo bili onaku turistički-zanimalo nas kakva je kuhinja u bolnici!
Užas užas i opet užas! Niti su nam znali reći gdje su nepovratno otišli komadići MM i kada će nam reći rezultate. Niti su nam rekli kada se može opet napraviti biopsija ako nalaz bude dobar, što sa šavovima, smije li se tuširati, kada sex, hoće li mu mali otpasti ako se nešto zakomlicira (sad karikiram), treba li učiniti neko previjanje, flasteri možda, krema, dezinfekcija... :? ma žene moje drage baš ništa. MM je njima bio zanimljiv dok ga nisu izrezali (skoro naživo) i onda su ga jednostavno šutnuli van
Sad je na meni da se idem s nekim posvađati (pa makar nosila bočicu s testisima MM kući kao suvenir) ili čekati i biti na milosti neupućenim ljudima koji si daju za pravo da uzimaju naše sudbine u svoje ruke i još nas pritom drže za budale.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma