Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Usisavač pogodan za laminat

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Usisavač pogodan za laminat

Na oko 80 kvadrata stana nalazi se laminat.

Nemamo tepihe jer mislim da to još više skuplja i zadržava prašinu, bakterije itd. i da je na kraju ipak jednostavnije održavati laminat. No, dok ja to usisavam, pa onda perem, mogu si komotno uzeti godišnji i to mi je zato najmrskiji kućanski posao.

Stari usisavač nam je totalno u komi i sad moramo kupiti neki novi, pa, pošto smo čuli za neke sisteme koji ujedno i peru, zanima me, ima li tko iskustva ili uopće zna za neki model koji bi odmah i oprao laminat.

Vidjeli smo onaj svemirski Zepterov (bacili pogled na Ambienti) koji kao parom čisti, iako ne znam koliko je takvo rješenje dugoročno ok za laminat, unatoč tome što je to samo kratkotrajni dodir laminata i temperirane vode, pa me zanimaju iskustva ako netko ima.

Samo, da napomenem, voljni smo dati malo više love za pošteni usisavač, ali definitivno ne taj Zepterov, kojem je akcijska cijena bila 11,500kn jer si za tu lovu mogu čitav život kupovati usisavače, zanima me samo iskustvo s tim principom, te preporuke za neki dobar usisavač.

A možda su te naše želje samo SF, pa ćemo na kraju i dalje usisavati, pa prati.....

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Delfin. Ima ga u KTC-u. Mislim da je blizu 2000 kn.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imamo laminat boje trule višenje na cca 50 m2 u stanu. I imamo običan Boschov usisavač od svojih 500 kn. Jedina je stvar da onaj produžetak (Lovro ga zove "mali") mora imati četku (dakle isto kao i za partket i ostalo). Usisavač mi je fantastičan. (moji starci imaju Zepterov - malo stariji model...sve super, ali...moj je bolji )

Ono što moraš paziti kod laminata to su parni usisavači koji ne bi trebala koristiti.

Mi svoj laminat super održavamo za usisivanjem, onda na dnevnoj bazi imamo onaj joger sa jednokratnim krpama za prašinu, i kad je zmazan operem ga sa običnom viledinom krpom (ne ostavlja tragove i dobro se cjedi) i deterdžentom za laminat (imaš u svakoj radnji koja i prodaje laminate)..

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mamma san, nisam skužila o kojoj četki govoriš, onoj maloj što ima baš dlačice? I koji tip usisavača je to?

Imam onaj deterdžent za laminat, to je ustvari jedina super stvar kod čišćenja laminata.

Poslid, kako funkcionira taj Delfin?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Delfin je usisavač na vodu, a koji istovremeno i pere. Reklamirali su ga na tv.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I da, ja ga nemam, pa ti ne mogu reći iz prve ruka, a i mene bi jako zanimala iskustva.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    I da, ja ga nemam, pa ti ne mogu reći iz prve ruka, a i mene bi jako zanimala iskustva.
    drugim riječima nagovara te da ga kupiš i veliš jel dobar
    ja baš sinoć bila na prezentaciji Zepptera,dobra sprava,al previše košta.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

[quote="MIJA 32"]
    Citiraj Poslid prvotno napisa
    drugim riječima nagovara te da ga kupiš i veliš jel dobar

Baš ste me nasmijale cure! A da otvorimo post "Delfin-tko ima iskustva?"

Probat ću sutra malo prosurfati ako kaj nađem o tome, sad moram juriti...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Hera prvotno napisa
    Mamma san, nisam skužila o kojoj četki govoriš, onoj maloj što ima baš dlačice? I koji tip usisavača je to?

Imam onaj deterdžent za laminat, to je ustvari jedina super stvar kod čišćenja laminata.

Poslid, kako funkcionira taj Delfin?
    ma govorim samo o onom najklasičnijem nastavku za sve usisavače s kojim saugaš i pločice (izbaciš van te četkice/dlačice) i tepihe (bez tih četki).

A vrsta...stvarno nemam pojma točno kako se zove ali definitivno se radi o najobičnije usisavaču (oni mali kao bube u raznim bojama) i mislim da je jačine 800 nečega već... :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

800 watta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •