Pia, genijalko!!! :D
Lovro je kurio i noćas. Dala sam mu paracetamol oko ponoći, pa je donekle mirno spavao. Kod nas je udar na nos i grlo (ali mislim od nosa). I ja se osjećam koma. U stvari sam već dva-tri dana na rubu "nečega" i noćas sam skužila da se i sa mnom neki vrag zbiva. Iskreno mislim da sam ga ja i zarazila... :/
Sad kunja na tati...![]()
Sunce, posebno mi ljubi Fabića. I normalno da se prestrašio, pa rijetka su djeca koja na povraćanje gledaju kao na nešto "normalno"...![]()
W_M, bitno je Isa ozdravi! I svaka čast ne nesnižavanju temperature. Mi smo to izdržali u ljetnoj virozi i to na poprilično visokoj temperaturi. Sada sam mu spustila na iznad 38.7, jer mu je počela brzo rasti...i bilo je kasno. jednostavno me je bilo strah da ću zaspati i neću skužiti ako temperatura zapići u nebesa... :/ (ovako i onako sam navijala sat svakih sat vremena...)
Ajvice, super super super za Andrejčeka!!! Tako smo i mi nešto htjeli za našeg miša (da se razveseli djeci, igranju i vrtiću)...ali se pojavila ona zvjer od tete otimačice...![]()
Pinochio, bravo za hrabricu Ladu!!! Neka se samo oporavi do ponedjeljka!![]()