Mony, ja ti mogu napisati samo za lutkarsko kazalište, jer smo samo tamo i bili. Uglavnom, Nanoibeba je na drugom topicu napisala što su njezini sve gledali tamo i koje su zgodne predstave, pa mi je to pomoglo u izboru.
Karte možeš rezervirati preko interneta, ali nešto im ne šljaka program - meni uopće nisu prihvatili rezervaciju. Ali došli smo na blagajnu dovoljno rano tako da je karata bilo na izbor. U dvorištu ispred kazališta ima malo igralište za djecu, tako da imaju gdje provesti vrijeme do početka predstave (za svu normalnu djecu koja se igraju na toboganima i penjalicama, dok je za moje dijete bilo puuuno zanimljivije 45 minuta otvarati i zatvarati vrata tuđeg dvorišta, pritom si je i pričepio prst, ali to ga uopće nije smetalo )
Na www.zkl.hr imaš kompletan njihov repertoar predstava, pa se možeš više informirati. Mislim da ćemo i mi sljedeće ići na Tri praščića, kad nam nalete (Ivicu i Maricu sam odlučila preskočiti do daljnjeg).

Inače čitam knjigu o skidanju iz pelena, pa sve mislim da, ako ćemo čekati da Andrej bude potpuno spreman, načekat ćemo se. On je totalno nezainteresiran, da upotrijebim pravu riječ, ali sumnjam da će se sam od sebe i zainteresirati. Pričekala bih još neko vrijeme, pa se onda upustila u "pothvat", bez obzira na vremenske prilike i doba godine (ionako imamo centralno grijanje, neće se prehladiti i ako se malo zapiša). Čak mi se čini da će u ovom slučaju biti presudna spremnost roditelja, a ne djeteta...