Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: Ljetne bebe 2005. (12. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ljudi moji bok svima i hvala na komplimentima.
    necete vjerovati ali meni su bii iskljucili ADSL jer smo preskocili platit neki racun u 7.mj (naravno kad sam ja bila rodila i MM je bio glavni i odgovorni za te piz....... ) i bila sam ko luda 24 sata bez interneta, zvala sam njihov help desk valjda 5000 puta, a auto nam na servisu nemrem do poste, pa onda zpvi starog da plati prek firme, pa faksiraj uplatnicu, pa tajnica faksirala na krivi broj..joj ovisnik sam samo takav
    ALI EVOOOO MEEEEE :D
    Sd nemrem dugo jer mi je screen na pola ekrana, a na drugoj polovici baby einstein (andrea sjedi na meni i gleda) inace bi mi bilo nemoguce na net dok je ona budna.
    I bas ste mi falile jucer zene.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I ti si nama falila ili bolje rečeno meni (samo ja ovdje visim satima, sama).

Leni nosić sve više i više curi, noćas se budila i mučila jer ne može disati, pa kašlje, pa plače kad kapamo fiziološku i izvlačimo pumpicom... muka jedna.
    Jučer sam kupila Propolbaby pa ćemo vidjeti.
    Pusa svim bolesnima i zdravima!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

MN slicna situacija je bila nocas i kod nas!!
    zastopan nos,muci se sa disanjem,kaslje jer joj se to sve slijeva u grlo...!!

ja jucer kupila taj c vitamin za bebache sto se otopi u vodi,pa se nadam da ce biti bolje!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivonna.velkambek!!! :D
    ja dala mentorici neki svoj predmet,pa sad cekam da ga pogleda i ispravi i usput surfam!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nema nis za procitat na nasem topicu od mog zadnjeg posjeta!!!
    mi jucer bili kod fizijatra na kontroli i sve je uglavnom ok!! :D
    reko je da ne preporuca one guralice(mi ju imamo) i poludio je kad je meni izletilo da ju drzimo za rukicu dok ona hoda!!!!
    kaze da hodat uz namjestaj sama moze,ali uz rukicu NE NE i NE!!!!!
    a niki je sad to glavna fora!!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bucki, i mi smo imali guralicu i hodali sa rukicom.
    ja sam se uvek trudila da mu ne narusavam ravnotezu i drzala mu ruku nisko i ispred. mislim da bi mozda i ranije prohodao da to nismo radili, ali on je, kao i uvek, bio izricit!
    sve vas pozdravljamo, ljubimo i volimo!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i mi imamo guralicu
    ali fazu držanja za ruke smo preskočili (osim moje mamme i sveki koje bi bile crkle da ga nisu tako nekoliko puta pršetale i rekle PA on hoda!!!!!!!!)
    držanje za ruku je trajalo tjedan dana i nakon toga je prohodao

bucka probaj joj izvlačiti svoj prst i podvaliti neku šarenu krpu ili nešto slično, Vid je u početku znao s nekakvim krpama, čarapama i sl. juriti po stanu misleći da se drži za nešto čvrsto

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja novija nikad nisam drzala za obe ruke, samo za jednu!
    tako sam i gore napisala!

mi danas bili na sajmu knjiga, nakupovali se lepo knjiga za nas troje (mm, moja seka i ja) a noviju kupili 4 nova ganga, i sav je srecan.
    ko se ne seca gang=knjiga, prva rec pored mama, tata, baba, deda, teta, koju je izgovorio sa 12 meseci i i dalje je koristi.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ono za ono vam je gotovo

i nije me bilo preko vikenda jer su mi ukljucili i za pola sata opet iskljucili ADSL, nista me ne pitajte, bestimala sam im tamo sve po spisku

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Svima puse!

Ivonna ono za ono za mene i Veronik?

Bucka baš se čudim za fizijatra. Nama su i fizijatar i dvije fizioterapeutice rekle da su guralice super a fizioterapeutica čak ima onu Tommyevu u dvorani za vježbanje (Goljak) i davala je Leni da ju gura kad je bila pred prohodavanje...

Vikend je brzo prošao, zaradili smo dvije čvoruge na glavi (u subotu na jednoj strani glave u nedjelju na drugoj, pa su sada stereo).
    Nova riječ u rječniku nam je Buba. Jučer je čak našla jednu bubu u kuhinji (izašla iz cvijeća da ne mislite da nam bube šeću po stanu ) i puknula je rukom i onda smo cijelu večer slušali o bubi.
    Kad smo se sinoć uspavljivali gurala je prstić u usta dok smo cikili i ja joj dva puta kažem :To ti ne treba u ustima a onda se odlijepi od mene, značajno me pogleda i pokušava ponoviti za mnom Ne treba (naravno da je to rekla na svom jeziku ali se trudila).
    Još uvijek nas zeza nosić i malo kašlje po noći kad joj se to valjda spušta u grlo.

A što ima kod vas novoga?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

MN, aha

sad bi ti ja pisala i pravila drustvo jer sam sse bas zazelila ali eno cujem da se andrea budi pa cu ostavit za kasnije.
    Ok, sad se vise ne cuje.
    Ma u komi sam jer mi se andrea vec neko vrijeme budi par puta po nocu, onako pocne plakati u polusnu, ja ju pokrijem, dam dudu ako joj je ispala, ona se samo okrene i nastavi, ali za sat vremena opet...
    Nemam pojma sta joj je..ocito nije ni vreca kriva, ni cevapi koje je nekidan pojela, mora biti nesto drugo.
    Sad ispada da imam bebu od 4 mj koja spava cijelu noc, i bebu od skoro godinu i pol koja se budi 5-6 puta :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zubi su vam svi izašli (koji su trebali, mislim)?
    Otkako ja radim mi se budimo samo jednom, pocikimo i nastavimo dalje.
    Prije par dana je i prvi puta preskočila noćno cicanje. Samo se jednom probudila, malo vrtila i nastavila do jutra.
    Eto umjesto da te tješim ja ti trljam sol na ranu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I za ono!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mirta,to za carapu ili krpu he super ideja i uopce mi nije palo na pamet!!
    budem probala,pa cemo vidjeti jel pali!!
    meni je jedna prijateljica rekla da ce njen bebach zna po pol sata zabaviti vadeci i stavljajuci carape u ladicu,pa i ja to jucer probala!!
    dakle,nika se igrala sa tim ravno 3 min!!!!
    nocas je cijelu noc bila u svom kindacu sto je za nas veliki uspjeh!! :D
    jos uvijek je smrkava i kaslje,a najsmjesnije mi je sto i mene i daddy-ja zove-mama!!
    (sto nije ni cudno s obzirom kolko u zadnje vrijeme on boravi sa njom,a kolko ja.on je cesto slobodan,a ja dodjem tek popodne ili predvecer doma)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U petak sam došla po Lenu kod tete i šeta dijete po dvorištu. Pita teta nju A gdje je mama? Na što je Lena ostala zbunjena i prstom krenula pokazivati na tetu pa je stala pa pogledala mene...
    Srce mi se slomilo

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nemoj to tolko uzimati k srcu!!!
    zna ona i predobro tko joj je mama!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bucka

Nego, kako su vam klinci prihvatili promjenu sata? Mi smo se u nedjelju probudili po starom - a bilo je 7 ujutro!!!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika ide spavati i dize se po starom vremenu!!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

u nedjelju je vid spavao do 9.45 (po starom) to se nikada nije dogodilo obično se dizao u 7

za sada se trudimo po straom ali vjerovatno će se on sam prebaciti za koji tjedan

novost je da je malo prije prvi put SAM zaspao u kinderbetu, ostavila sam ga, on se malo igrao gledao kroz prozor i kada mu je bilo dosta spšustio se na svoj jastuk.
    E, da on od prije nekoliko tjedana inzistira da spava na jastuku. Kako je kod vas????????

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I kod nas je jastuk fora. A jednom mi je teta rekla da kod nje spava na malom jastuku.
    I obožava se valjati na podu po jastuku tako da pokazuje kako Lena spava.
    Baš smo jučer bili kod frendova i imaju bean bag koji je baš super za klince (manje je punjen pa klinci mogu ležati na njemu, nije onako visok). Legla su na njega i onda ju je MM "vozio" po stanu. Uživala je!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Žalosti me kad vidim da vas nema, pogotovo kad vidim da navratite a ni slova ne napišete. Zar se baš ništa ne događa kod vas? Nema novih riječi, novih osjećaja, novih fora naših mališana?
    Baš tužno

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Mama Natasa prvotno napisa

Nego, kako su vam klinci prihvatili promjenu sata? Mi smo se u nedjelju probudili po starom - a bilo je 7 ujutro!!!!
    ajme tako je i kod nas,sinoć je zaspala u 19,30(po starom je išla oko 20,30-21) i u 7 je već bila budna

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

La11 , prebacit ću se ja kod vas, vi se više družite.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bucka baš se čudim za fizijatra. Nama su i fizijatar i dvije fizioterapeutice rekle da su guralice super a fizioterapeutica čak ima onu Tommyevu u dvorani za vježbanje (Goljak) i davala je Leni da ju gura kad je bila pred prohodavanje...
    i mene je to malo zacudilo,pogotovo jer mi je i jos jedna prijateljica rekla da na Goljaku imaju isto Tommy(istu imamo i mi)!!! :/
    MN,zavidim ti na idejama i izradi za home made bozicnih poklona jer sam ja sto se toga tice skroz nemastovita i nespretna!!!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

La11 , prebacit ću se ja kod vas, vi se više družite.
    može

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A MN, bas mi je strasno kad cujem kako se zalis na nas.
    Evo ja npr., cesto svratim, ali ili nemam vremena da pisem, ili jednostavno u trenutku zelim malo da se opustim i citam a nemam snage da pisem.

Kod nas ima svaki dan nesto novo, Novi ima vec bogat recnik, i bas danima razmisljam kako bih trebala da popisem reci koje zna trenutno.
    I dalje je ostala fascinacija slovima, sada zna da prepozna A, E, O, U, M, Z, S i B. I dalje stalno trazi da mu kuckamo u wordu i da citamo natpise napolju.
    Mozete zamisliti kako to smesno izgleda.
    I da, obozava dede! I jednog i drugog. I kako cesto prica sa njima telefonom, desava se da uzme slusalici i glumi da razgovaraju, pa sav ozbiljan ide po stanu i govori: da, da, daaaaa, alo, deda.. hahahahha

Ljubim vas sve, i mislim na vas!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

joj MN a ja ti patim da na miru sjednem par minuta i nesto napisem, a obicno dok ja procitam sta ste vi napisale jedna od mojih curka pocne trazit moju paznju i onda odem, pa uvijek tako ispocetka. ali zato me uvijek mozes nazvati kad ti je fuul dosadno jer sam vec ekspert u pricanju na telefon + mjenjanju pelena, hranjenju pa necete vjerovati cak i ribanju kuhinjskog poda

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

E ja sam se zaboravila pohvaliti da smo bili na kontroli kod fizijatra...
    sve 5... žena je bila oduševljena, a nalaz ću si uokviriti i staviti na zid :D kontrola tek za 6mj....
    što se tiče držanja a ruku nama je prije nego je lara prohodala rekla da ju ne vodimo za ruke, ali kad ona počne sama hodati uz namještaj da joj možemo dati ruku kao "nastavak stola" ak me kužite... ne da dijete vodite i vučete nego da se ono pridržava za ruku kao što bi se pridržavalo za stol... ista stvar je s guralicama...
    lara nije imala guralicu ali je imala neki vlakić (ko biciklić) koji je gurala, ali tek kad se sama digla uz njega... tako smo radili i evo sve je ok...

kli-kli... tebi ćemo jedinoj zabraniti pisanje o tom tvom (pre)pametnom djetetu

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

noa isto nije imala guralicu,došla bi do nekoga i tražila ruku da hoda,to je trajalo dobra tri mj.,sada hoda super,trči još malo će biti brža od mene.

a priča dosta,mala brbljavica

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

još ja mislim zašto jučer i danas moje dijete ide spavati u 7,8 navečer -totalno zaboravih da je to promjena vremena

a čini mi se za hodanje, i nije mi jasno kako to nisam ranije primjetila, F baš ne hoda normalno-kao da hoda na prstima, valjda sam to u početku vidjela, pa mislila, to je samo dok ne nauči, ali evo u zadnjih par dana ga gledamo i ponekad krene na prstićima
    nikad nismo imali problema s puzanjem, čak je i prohodao s 11 mjeseci, nismo ga dizali da hoda, sam se počeo dizati i valjda zbog toga nisam obraćala pažnju
    ili ja možda tražim previše od djeteta koje je prije 3 mjeseca prohodalo, da već normalno hoda-help

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mn, nemoj biti tužna što ne pišemo, ... evo danas na poslu sam imala takvu frku da sam se samo ulogirala i tako ostala, -preplavio me posao-a ponekad se i zaboravim odlogirat i tako bude cijelo radno vrijeme, a jedva škicnem

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kovke dont worry
    i kod mene bilo isto neko vrijeme, pitala tifija jel to za brinuti se, i on rekao NE
    oni su jos maji maji pikici i jos uvijek se ufuravaju u to hodanje, i cak im je potrebno do 3 mjeseca da se ustabile, a u tom vremenu je sasvim normalno da se pocnu i dizati na prsteke. Meni je tifi rekao da kad prohoda, ako prodje 3 mjeseca, i jos uvijek je na prstima, onda doci do njega.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ENA sretan ti rođendan!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mama Nataša nemoj se ljutiti na nas, ali ja npr. imam užasnu gužvu na poslu, a kad dođem domeka tih dva-tri sata posvetim se Princu, a ostatak kuhanju, čišćenju...

Matija je bolje, šopamo ga sa željezom, c vitaminom, Ehinaceom, čajem sa limunom i narančom. Čuva ga svekrva slijedeća tri tjedna tak da se nadam da će se potpuno oporaviti prije jaslica.

I M. puno žvrgolji: najnovija riječ je:žžžžaaa (žlica) i tuta (kahlica).

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok! Evo da se i ja javim. N. je par dana šmrcao, a u noći na ponedjeljak dobio temperaturu! Naravno, odmah sam se uspaničila i otišla dr., nije mu niš vidjela ali nam je ipak dala antibiotik. Naravno bez vađenja krvi Mislila sam mu ga ne dati ipak, ali imao je sve višu temperaturu pa sam na kraju popustila, sad sam ljuta i na sebe i na dr. i ne znam jer sam dobro postupila! Danas mu je temperatura niža

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Joooj kak su brzi na antibiotiku, a nemaju pojma da li je neka upala ili ne, da li je virusno ili bakterijsko...a možda se radi samo o virozi...

Nemoj se gristi, svatko želi pomoći svojem djetetu. Mislim da bi možda trebala skidati temperaturu, a antibiotik možda za sada ne...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika je ovaj put imala temp 4 dana,ali joj dr-ica nije htjela davat odmah antibiotik nego nas je poslala na vadjenje krvi !nalaz je pokazao da je "samo" viroza!!
    sad smo daddy i ja malo prehladjeni i smrkavi i kasljemo!! :/
    to vise nije normalno sa svim tim bolestinama!!!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure,kaj nije ono neka fora sa antibiotikom da ako se pocne piti da se mora popit cijela kura?? :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

svima! Krivo ste shvatili, nisam ja ljuta već samo žalosna što se manje družimo (a ne zato što je meni dosadno na poslu).
    Ali eto stanje se popravilo

I mi smo već dva-tri tjedna nešto boležljivi, nos, grlo, kašalj - svi od reda. Ali srećom ništa ozbiljno da bi legli u krevet, samo iritirajuće.

Bila sam sigurna da će Lenu zaobići ove virozice obzirom da do sada nije bila bolesna i što dojimo a eto prevarih se...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    cure,kaj nije ono neka fora sa antibiotikom da ako se pocne piti da se mora popit cijela kura?? :?
    Tako je. Trebalo bi ga popiti do kraja jer inače nema smisla, bolest se vraća.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vidis MN, kako kritike pale, odmah su se svi raspisali!

Kad se spominje hodanje, Asja je samostalno prohodala prije neke dvije sedmice, i sad vec i trci! Ali, ona je od rodjendana hodala drzeci se samo za neciji prst, njoj je to mislim vise bila psihicka, nego fizicka potpora. ako bismo slucajno hodali napolju u to vrijeme, tko god bi je vidio, cudio bi se kako ne hoda samostalno, jer je ona tako sigurno koracala, ali sve drzeci se za taj prst. Ja mislim da ja u tome nisam pogrijesila, jer nisam ju silila da hoda, nego jednostavno kad vise nije bilo stola niti zida u blizini, ona se hvatala za moj prst.

Mama Natasa, hocu li moci dobiti baby einstein?

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Je, ali ako ima efekta i ako se zna zašto ga se pije...Kad je M. prvi puta dobio bronhiolitis odmah su mu dali Summamed koji mu uopće nije pomogao jer je bila virusna infekcija, a Romininom Maurenu je pomogao jer je vjerojatno bilo nešto i bakterijsko. A da bi to znali treba obaviti neke pretrage koje doktori nekad preskoče.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Leki - naravno, samo ih još moram pokupiti od kuharice

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nitać, jesi vidjela avatar sličan tvome ima Ilona, izgleda da je nova ima tek 10 postova-avatar je ista cura druga boja

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    Nitać, jesi vidjela avatar sličan tvome ima Ilona, izgleda da je nova ima tek 10 postova-avatar je ista cura druga boja
    Nisam vidjela!! Mama Nataša ima imenjakinju, a ja avatarinjakinju.

Datum pristupanja
    Dec 2005

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hahaha, vidi stvarno!
    e kovke, jel' fran i dalje spava celu noc u komadu?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam svojedobno malo poludila kad je na forum dosla neka buca!!
    osjecala sam se malo ugrozeno!!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kli_kli,ovo za novija i slova mi stvarno ne ide u glavu!!!!!!!!
    nika jos ne razlikuje psa i macu!!!njoj je sve vau-vau
    a prepoznavanje slova mi se cini svjetlosnim godinama daleko!!!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Kaj da promijenim avatar? :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •