uzela sam si cast prva objaviti sretnu vijest - dobili smo natjecaj AED-a za pocetak sivanja rodinih platnenih pelena i marama :D
jako sam sretna, i ustvari ne mogu vjerovati da napokon krecemo, a vec godinama nam je to zelja. samo sad je bila fantasticna prilika - aed je raspisao natjecaj bas za financijsku odrzivost udruga i sav novac koji nam je potreban za pocetak proizvodnje cemo dobiti.
zamisljeno je da pelene sivaju cure doma. oko kroja se moramo dogovoriti, na temelju vasih iskustava, ali mora biti jednak za sve. ja bih radije da budu razliciti krojevi, dezeni, da se potpuno pusti curama koje sivaju da budu kreativne. ali nisam sigurna kako se za to moze dobiti etiketa koju svaka pelena mora imati.
curama koje sivaju ce biti placeno po peleni i marami, oko 20 kn.
s obzirom na to da se placaju jako veliki porezi na ugovor o radu (vise od 100% na placu), plus svi ostali troskovi, pelene nece biti puno jefitnije od ostalih. placen je i dolazak u zg curama koje bi sivale a koje su izvan zg. kupujemo i 5 masinica za drukere. samo sivace masine ne - to je uvjet, da imate vlastitu masinu.
uskoro cemo ovdje objaviti oglas za sivacice pa si u medjuvremenu razmislite malo.
jedva cekam i nadam se da ce vas se skupiti dovoljno![]()