Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: AS Pegperego Primo Viaggio - molim dojmove

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno AS Pegperego Primo Viaggio - molim dojmove

Molila bih vas iskustva, ako može što prije, jer trebam roditi svaki dan sad.

Malo sam kopala po prijašnjim temama, i našla sam jako malo, da li je to zbog nekvalitete ili nečega drugog, ne znam.
    Radi se o tome da smo se zbog uvjeta stanovanja odlučili za Pegperego kolica (makar meni srce gine za drugima), a i bilo bi zgodno da su AS i kolica kompatibilni. MM je oduševljen tom AS, fiksnim postoljem i dizajnom.

Mene muči nešto drugo, jer sam vidjela da je bibai napisala da se dijete u njoj strašno znoji, a Nika da bi sada kupila romerovu. Bilo mi je blesavo slati pp tipa, da li se tvoje dijete inače jako znoji ili što fali pegp?

Zato molim i ostale koji ju imaju ili znaju nekoga tko ju ima da napišu svoje dojmove, pro i contra.

Stvarno vas molim da odgovorite što prije, iz navedenog razloga! Rado bih imala AS za izaći iz bolnice, tako da mi trebaju informacije na osnovu kojih ćemo MM i ja donijeti odluku.

Unaprijed zahvaljujem!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo imali pp primo viaggio i bili jako zadovoljni sa sjedalicom.
    Postolje fiksiraš i samo sjedalicu unutra umetneš.
    Meni je V bila u toj sjedalici i doma, hranili smo je u njoj, okolo nanašali, što sigurno ne bi da je bila sjedalica koja nema posebno postolje i koju treba svaki put vezati.
    Nisam primjetila da se nešto posebno u njoj znoji.
    I ona nije sitno dijete, a u sjedalici mi je bila do kojih 13 mjeseci, kad je imala već preko 10.5 kg.
    Jedino što meni baje baš onako čvrsto sjedala u kolica, PP veneziu, ali kolica sam bila kupila polovno, možda je bio kakav stariji model, zapravo i ne znam kako to treba biti, da li se stolica malo klima u kolicima ili je ful fiksirana kao u postolju.
    Uglavnom moja preporuka za primo viaggio i općenito PP.
    Zbog toga sam i uzela KK PP plico completo, dijete se 10 x u njima provezlo i više nije htjela, cura je otkrila da joj noge daju puno više slobode.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi smo ja koristili i bili jako zadovoljni.Još je koristimo doduše kao rezervnu AS u bakinom autu jer naša beba nema još 12kg.To s znojenjem dešavalo se samo ljeti ,ali ukoliko je beba bila lagano odjevena sve je bilo ok.I s kolicima smo zadovoljni.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi smo ja koristili i bili jako zadovoljni.Još je koristimo doduše kao rezervnu AS u bakinom autu jer naša beba nema još 12kg.To s znojenjem dešavalo se samo ljeti ,ali ukoliko je beba bila lagano odjevena sve je bilo ok.I s kolicima smo zadovoljni.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

imaš pp

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Meni je kod te sjedalice bilo najbolje sta ima postolje pa je montaza u auto bila puno laksa.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

postolje je zakon, sjedalica namontirana u sekundi. no ovisno o nagibu stražnje klupe sjedalica zna biti prilično "uspravna" u odnosu na ostale as, ne znam kako da se bolje izrazim... naslon bude prilično okomit. tako je s našom namontiranoj u opel astri. 1. pitanje koje je postavila šefica od autosjedalica na pregledu as bilo je "može li se nagib naslona regulirati, naime dosta je visoko..." a kotačić za regulaciju bio je odvrnut maksimalno koliko je bilo dozvoljeno.

i da, moja h se uuuuužasno znoji u toj as. neovisno o klimatskim uvjetima i debljini garderobe.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i mi smo jako zadovoljni
    kad sam ja istrazivala sjecam se da joj je bila "mana" to sto je manja od drugih
    sto se tice postolja, super stvar, makar je ja lako montiram i u druge aute bez postolja

nemam pojma zakaj se tak malo pise o njoj :?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Na našoj sjedalici su nagib izregulirale šefice od AS na kontroli sjadalica. Nakon toga sve pet.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja je imam i istina kao da se Kate malo vise znoji u njoj , ali pegperego mi je svejedno zakon! 8) Mozes je staviti di te volja , zacas je uguras u auto jer je postolje fiksno i sto je najbolje kad ides sa bebacom u shoping bez problema je zakacis na dio di sjede dica tako da ti je cila kofica na raspolaganju.Znojenje sam ublazila tako da joj u sjedalicu stavim kao mali lancunic.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ju imala za prvog klinca.
    Smontirala mnoge i nekako bas nisam zadovoljna s njom.

Stavila bih ju na listu teze montirajucih, a ovdje zaista vrijedi ona da u svakom autu drugacije sjedi.
    Vjerujm da je to zbog njenog postolja.
    Postolje je super pakticna stvar, no od kad sam vidjela gracovo, ovo ne bih nazvala prakticnom.

I jos nesto, naslon sjedalice mi je preokomit, u usporedbi sa bilo kojom drugom.
    To je moje osobno misljenje.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Iako si već vjerujem, kupila AS, nadam se da nisi baš ovu.
    Ja ju imam, i kompletu sa kolicima i jedina dobra stvar je kaj je natakneš i gotovo,Dakle, praktičnost.
    A nezgodne stvari su, zbog kojih ću je zavitlat kroz prozor:
    1. mali se znoji u njoj i u najhladnije dane. Za pola sata vožnje do zagorja, svaki put je mokar, komplet-kosa, leđa, sve... Cijedi se sa njega
    2. L. sa 3 mjeseca više nije komotno stao u nju, tj., nema mjesta za ramena. Je on malo veća beba, ali sorry...Dijete je stisnuto unutra,a i negdje sam pročitale da su PP AS jedne od manjih...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pitanje, kako montirati primo v. bez baze?
    neki dan smo se vozili u drugom autu i bilo mi je tesko jer su bocne strane zaobljene u donji pojas je stalno klizio
    jel uopce moguce, ne znam kako izgledaju druge as

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne, ne moze se montirati bez baze.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

steta, hvala Nika

Pravila pisanja postova