Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: kako da rodim u bolnici u koju ne spadam po mj. stanovanja?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kako da rodim u bolnici u koju ne spadam po mj. stanovanja?

u biti idem roditi u rijeku. ali htjela bih imati b varijantu za nedaj boze. to mi je trebala biti vinogrdska posto tamo pripadam prema mjestu stanovanja. medjutim u zadnje vrijeme cujem neke bedove u vezi vinogradske. te nesto preuredjuju pa tate ne mogu na porod, te nema tog rooming-ina itd. pa si sve razmisljam da ipak nekako dogovorim za sv. duh za svaki slucaj. kako se to radi? da odem kod nekog privatno na jedan pregled? naravno nadam se da mi sve to skupa nece trebati pa mi se ne da niti previse ulagati u cijelu stvar ici na nepotrebne dodatne preglede...koji je najjednostavniji nacin za to? osim onog da dodjem otvorena 10 cm pred bolnicu pa me moraju primiti

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Inace spadam u Vinogradsku, al sam galantno odlazila na SD na preglede, niti ne spominjuci da mozda ne spadam tamo, ispitujuci jel me zele primiti.
    Nisu mi radili nikakve probleme, iako su u to vrijeme bili prepuni.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma da, ali ja sam vec u 36. tjednu i ne stignem ici na nekoliko pregleda da bih se dogovorila, a osim toga mi je glupo da me bespotrebno pregledavaju...

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odi na jedan pregled, samo "prepipavanje" trbuha (ima tam dosta doktora koji ti neće radit vaginalni ako nećeš, samo da vide kolko si otvorena), vidi kako je s tatama na porodu, jel treba kakav štambilj, nemoj na UZV, ja mislim da bi ti to trebalo biti dosta.
    Pogotovo ako misliš u rodilište u zadnji čas (a ako ideš na SD, to će onda biti iz puke nužde, dakle, vjerojatno zadnji čas) nitko te tamo neće odbit primiti.-

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala na savjetu. imas mozda za preporuciti nekog od doktora? skloniji prirodnom porodu

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

matijević, hafner, znat će cure još ponekoga.
    (mislim, ja ne mislim da je itko od njoh sklon prirodnom porodu, ali vjerujem da će ti poštivati želje)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala ti maja

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Habek, otvoren za sve

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mara prvotno napisa
    Habek, otvoren za sve
    kolko prstiju? :D

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Citiraj mara prvotno napisa
    Habek, otvoren za sve
    kolko prstiju? :D
    Marla

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma znate kaj sam mislila reć, ili možda ne :?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa sta bi s postojinom?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Inače spadam u Petrovu, htjela roditi na SD, cijelo vrijeme pregledi kod moje gin. zadnja dva uzv na SD, malo jesu negodovali kad sam došla otvorena 5 cm radi gužve ali su me primili, jest da sam na sobu čekala punih 11 sati...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma ja sam svojoj gini rekla da hoću roditi u Ri i onda mi je ona napisala uputnicu za kontrolu (ne sjećam se u kojem tjednu, uglavnom negdje pred kraj - tamo su to obavili) i kad je pukao vodenjak fino sam došla, nitko nije stvarao neke probleme. Prema mjestu stanovanja sam trebala ići u Pulu.......

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

ja žiivm u sesvetama, spadam na merkur a rodila na sv duhu. bial dva puta na pregledu prije poroda, i to prvi puta u 37. samo da imaš napisan nalaz da si kod njih bila na kontroli.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa
    ja žiivm u sesvetama, spadam na merkur a rodila na sv duhu. bial dva puta na pregledu prije poroda, i to prvi puta u 37. samo da imaš napisan nalaz da si kod njih bila na kontroli.
    U Varaždinu, gdje ja idem ni pregled nije potreban, treba pri dolasku u rodilište samo ponijeti uputnicu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    pa sta bi s postojinom?
    mene pitas? ma bili smo u medjuvremenu slucajno u mariboru i na granici cekali sat vremena!!! pa mi prisjela ideja o postojni. i na kraju sam se odlucila za rijeku, ipak je blize. za sada sve ide super i po planu.
    sv.duh je samo b varijanta za nedaj boze.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

znači čekamo i tvoju priču s poroda

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: kako da rodim u bolnici u koju ne spadam po mj. stanovan

Ja sam rodila u Vinogradskoj, a pripadam na Sv.Duh po mjestu stanovanja. Vodila sam trudnoću privatno kod dr.-a koji ima ugovor s Vinogradskom i tamo porađa svoje pacijentice. To se, naravno, plaća posebno ( "ruke" , materijal je zabadava). On mi nije bio na porodu jer je otišao na službeni put, a ja sam , lijepo, kao njegova pacijentica, rodila tamo, zabadava. On je s puta nazvao, provjerio kako nam ide i kad je vidio da je sve super rekao je mužu da neće dolaziti baš na sam porod (taman se vraćao iz Rijeke), jer bi zbog samog njegovog ulaska u rađaonicu morali platiti. Ne zbog njega nego zato jer ima takav ugovor s bolnicom. Prištedio nam je priličnu svoticu, brinuo telefonski, ali nije bilo problema, sve je išlo ekspresno tako da nije bilo potrebe za njim.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mislim da u Varaždinu možeš donijeti i nakndano uputnicu.Jedna varijanta ti je da se dogovriš unaprijed, a druga je da dođeš kao hitnjak (bila na izletu ili Špancirfestu), pa doneseš naknadno ... Varaždin ti je 1,15 min, od Zagreba, a telefonom možeš provjeriti koja je ekipa trenutno u smjeni.
    Sad mi pada na pamet ideja otvoriti topic Opstetričari/ginekolozi skloni prirodnom porodu, pa da svi nabrojimo ekipe koje imaju prolaznu ocjenu prema doživljaju rodilje. Kaj mislite?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ali ja u rijeku!
    znam da je varazdin blizu ali i rijeka je blizu, a ja trazim rezervno rodiliste za neki super hitan slucaj, za nedaj boze...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

možeš imati 2 rezervna, pa gdje ti je bolja ekipa, tamo spakiraš kovčege ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •