Neki koji su čitali moja pitanja u vezi moga bivšeg faxa (već sam pisala u vezi ovoga problema na podforum "Pravna pitanja") će biti malo upućeniji, ali evo da podjelim sa vama moje iskustvo:
Uglavnom, bivši fax mi je dužan neku lovu za dva semestra, a kako sam išla na privatni fax- vjerujte mi nije mala cifra u pitanju.
Prvo sam stalno zvala muža od ex dekanice (gđa. i gos. Zagorka i Miroslav Golec) koji mi je stalno obećavao da će sutra, pa opet sutra i tako u nedogled uplatiti novce, a onda mi je prekipilo i otišla sam kod odvjetnika, koji mi je rekao (s obzirom da su izgubili licencu za hrvatsku) da ih mogu tražiti cjeli iznos školarine nazad i poslati će im čak i opemenu pred tužbu za krivično djelo, jer su nama na faxu predavali jedni profesori, a u indexu su upisivali treće...
Ma ima tu svega.
E sada neka im je, pa makar ja ne uspjela dobiti novce od cjelokupne školarine, makar ću osjećati zadovoljštinu jer su ispali preveranti nad prevarantima.
Sada sam čula od bivših kolega (sa kojima se čujem i dan danas, a oni su se prebacili u matičnu školu u Švicarskoj) da bivša profesorica accountinga pokušava vratiti licencu u hrvatsku.
Riječ je o ICHM-u (International College of hotel management)- inače sjedište im je u Švicarskoj, te ako znate bilo koga tko bi razmišljao o upisu na taj fax, pokušajte ih razuvjeriti, jer su to kradljivci.
Osjetila sam na svojoj koži.
Ne želim da ljudi zagrizu na njihova prazna obećanja.
Evo i pismo koji mi je jedan kolega forward-ao:
Ponavljam se, da s obzirom na moje jako, jako loše iskustvo želim vas upozoriti na prevarante.Postovani,
Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam se kao novi predstavnik Cesar Ritz Colleges u Hrvatskoj: Aranea agencija od lipnja je agent skole za podrucje Hrvatske.
U sklopu promotivnih aktivnosti programa Cesar Ritz Colleges-a u Hrvatskoj, organiziramo niz promotivnih seminara tijekom listopada u Zagrebu, Rijeci i Puli.
Kao sto znate, Cesar Ritz Colleges ulaze puno truda u odrzavanje kontakata i izgradnju mreze bivsih i postojecih studenata (Alumnis network) kojoj je cilj olaksavanje napredovanja u karijeri i medusobnog pomaganja studenata.
Stoga nam je zadoljstvo pozvati Vas da nam se pridruzite u Zagrebu dana 25.listopada, u hotelu Sheraton u 17:00 h, gdje cemo, uz prezentaciju programa Cesar Ritz-a buducim studentima, organizirati druzenje bivsih studenata, te susret s predstavnicima hotelijera u Hrvatskoj.
Za sve dodatne informacije, molim slobodno se javite,
Srdacan pozdrav i nadam se da se vidimo u Zagrebu,
Ana Vede,dipl.oec
Managing director
Ja sam već sada pokrenula sudsku tužbu protiv njih i nadam se da će ovo izaći i u javnost.