niste sami, moj je u drugom razredu u listopadu s prijateljicom posao na ribanje, stjenovita plaza 5 min od kuce, ali zivimo na frekventnom mjestu, a vratio se u donjim bijelim gacicama i sa ruksakom na ledjima; bilo mu je vruce.
sad smo cetvrtasi i polako stvari idu nabolje. ali jos uvijek u testovima preskace zadatke jer "su ga zbili pa ga nije primjetio". ali je primjetio i zakljucio da cesto zbijaju 10. zadatak u testovima iz prirode i matematike.

uvijek se zadnji spremi i obuce, bilo u skoli ili na treningu. nema sanse da zapamti kad negdje treba doc, ali zapamti gdje. doduse, jako rijetko zaboravi domacu zadacu (to mu je ocito vazno), ali je u 2 godine izgubio: jaknu, majicu, komplet ruksak, 2 badminton reketa, mobitel, zdravstvenu iskaznicu, 7 kupacih gacica, nekoliko lopti i da ne nabrajam dalje. na regionalnom plivackom natjecanju je zamalo skocio u bazen u majici, zaboravio je skinuti. jednostavno u oblacima.
stvari idu polako na bolje, ali se ponekad pitam grijesim li ja u necemu, jer mm i ja smo mu bili susta suprotnost u njegovim godinama.
bilo bi lijepo da se javi neka mama sa starijim djetetom i iskustvima da znamo sto nam je za ocekivat.